Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 26 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar sadece LoL oynarken ping giriyor diğer Online oyunlarda hiçbir sıkıntı yok nasıl düzelteceğim çok sinir ediyor beni.
Arkadaşlar sadece LoL oynarken ping giriyor diğer Online oyunlarda hiçbir sıkıntı yok nasıl düzelteceğim çok sinir ediyor beni.
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.667 Makaleler 1 Çözümler 11 26 Haziran 2020 #2 Averasia dedi: Arkadaşlar sadece LoL oynarken ping giriyor diğer Online oyunlarda hiçbir sıkıntı yok nasıl düzelteceğim çok sinir ediyor beni. Genişletmek için tıkla... Speedtest değerlerinizi atar mısınız ?Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Averasia dedi: Arkadaşlar sadece LoL oynarken ping giriyor diğer Online oyunlarda hiçbir sıkıntı yok nasıl düzelteceğim çok sinir ediyor beni. Genişletmek için tıkla... Speedtest değerlerinizi atar mısınız ?Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Ogigogo Kilopat Katılım 11 Kasım 2017 Mesajlar 443 Makaleler 2 Çözümler 2 26 Haziran 2020 #3 TR serverinde mi oynuyorsun?
E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2020 #4 İnternet'te ping düşürme videoları var ve bana gerçekten çok yardım etti. "Hanimiş teknoloji veya duex" kanalından bakabilirsiniz. Not: Dediklerini atlamadan yapmalısınız ve yedek alınız.
İnternet'te ping düşürme videoları var ve bana gerçekten çok yardım etti. "Hanimiş teknoloji veya duex" kanalından bakabilirsiniz. Not: Dediklerini atlamadan yapmalısınız ve yedek alınız.