LoL pratik amaçlı 1V1 atacak arkadaş aranıyor

Yusufsendogan

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu an oyundayım. İstek atarsanız direk gireriz. Soloda atacağız. Volibear oynuyorum.
Kurallar: Ortalama 5 dakika. Kim daha üst farm/Kill sayısına sahipse o kazanan olur. Eğlencesine 5er dakika girer çıkar tekrar gireriz seri şekilde. Pratik amaçlı.
Nickim: " hi îm draven#TR1 "

Son düzenleme:
İfadeler: WHT
LoL'e ısınarak gireni de ilk defa görüyorum.

LoL'e ısınarak gireni de ilk defa görüyorum.
Isınma değil, benim çözemediğim bir soru bu. "Laneyi kazanmak". Bunun için de antrenman yapmak gerekli. Şimdi orta seviye botlarla atıp çıkıyorum da artık kesmiyor onlar da. Daha zorlu rakipler lazım. Sarmaz mı şimdi Ws?

LoL'de Challengerim ben, bu kadar kasmamanı, eğlenmeni tavsiye ederim. Ha illa iyi oynamak istiyorum ve kendimi geliştirmek istiyorum diyorsan, belli çok yeni başlamışsın. Git normal oyun oyna, istediğin karakteri al, istediğini dene. Birileri küfür vs. eder ise hiç umursama normal oyun zaten. Bizim milletimiz her zaman her yerde sövüyor kafana takma. Normal oyunun amacı zaten kendini geliştirmen, bir şeyler denemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…