ksj3ahkil Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #1 LoL pre arıyorum. Aslında Ark'lar var ama çok toxic + her ota boka chate rep yazıyolar yaşım 14 ara sıra kötü oynuyorum level 98 DC de 8 kişi var ama toplam 3 kişi geliyor gelecek var mı? Bot pre yaparız ya da kafasına göre.
LoL pre arıyorum. Aslında Ark'lar var ama çok toxic + her ota boka chate rep yazıyolar yaşım 14 ara sıra kötü oynuyorum level 98 DC de 8 kişi var ama toplam 3 kişi geliyor gelecek var mı? Bot pre yaparız ya da kafasına göre.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 22 Temmuz 2023 #2 Elo nedir?
ksj3ahkil Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #3 Sinyor Ezio Auditore dedi: Elo nedir? Genişletmek için tıkla... Kasmıyorum sıralı seçim giriyoruz benim laptop çok kastığı için sıralı seçim giriyorum
Sinyor Ezio Auditore dedi: Elo nedir? Genişletmek için tıkla... Kasmıyorum sıralı seçim giriyoruz benim laptop çok kastığı için sıralı seçim giriyorum