LoL pre arıyorum

LoL pre arıyorum yaş 14 bir arkadaşla beraber ranked giriyoruz taşısakta takım feedliyor bizi taşacak biri var mı art arda bozgun alıyoruz iyi oynasak bile kaybediyoruz rank: Bronz 2
Hocam benim hesapta ranked açık değil yeni başladım 2 arkadaşım var 1’i yeni başladı diğeri oyunu iyi biliyo isterseniz birlikte oynayabiliriz

LoL pre arıyorum yaş 14 bir arkadaşla beraber ranked giriyoruz taşısakta takım feedliyor bizi taşacak biri var mı art arda bozgun alıyoruz iyi oynasak bile kaybediyoruz rank: Bronz 2
gelebilirim bende oralarda bişeyim rank kasarız beraber yeni hesap başladım bende kasıyorum tek kişiyim ( adc harici her yer oynarım )

DC atabilir misin kanka.

Elo kasmıyorum ama tek cift Gold esnek bronz jung mainim. Demirdileri falan boostluyom.

Ah be tutmadı dia ben arada girelim istersen bir çarın eloyu satmak için çıkartıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…