Optifines Kilopat Katılım 11 Mayıs 2015 Mesajlar 443 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2016 #1 Forumda çözümü var ancak çözülmedi bende. Oyunu açınca bu hatayı alıyorum : Oyunun kayıt yolu ise şöyle:
Forumda çözümü var ancak çözülmedi bende. Oyunu açınca bu hatayı alıyorum : Oyunun kayıt yolu ise şöyle:
B Burak NECATİ Hectopat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2016 #2 DNS'nizi 8.8.8.8 8.8.4.4 olarak ayarlarıp girin düzelir .
Işıklı maus Hectopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2016 #3 İnternet bağlantınızı kontrol ediniz. Veya tam hatırlamıyorum ama güvenlik duvarından sanırsam oyunun internet bağlantısı engellediniz kontrol ediniz. Bunlar sorunu çözmüyor ise oyunu tamamen silip yeniden yüklemek.
İnternet bağlantınızı kontrol ediniz. Veya tam hatırlamıyorum ama güvenlik duvarından sanırsam oyunun internet bağlantısı engellediniz kontrol ediniz. Bunlar sorunu çözmüyor ise oyunu tamamen silip yeniden yüklemek.