Kyoko Decapat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #11 seyyarkedi13 dedi: LoL'de RPlere güncelleme geldi fark ettiysen artık ra- diye başlıyorlar bu ama bazı hesaplarda hata oluşuyor ticket attıysan senin için düzeltirler. Genişletmek için tıkla... Aga kaç güne dönerler 1 gün oldu hâlâ yanıt alamadım.
seyyarkedi13 dedi: LoL'de RPlere güncelleme geldi fark ettiysen artık ra- diye başlıyorlar bu ama bazı hesaplarda hata oluşuyor ticket attıysan senin için düzeltirler. Genişletmek için tıkla... Aga kaç güne dönerler 1 gün oldu hâlâ yanıt alamadım.
Wgwgw20 Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Aralık 2023 #12 Kyoko dedi: Aga kaç güne dönerler 1 gün oldu hâlâ yanıt alamadım. Genişletmek için tıkla... Bugün aynısı bende de oldu. Tek far ben yurtdışındayım bu ilk alışımda değil. Bilet attım saat farkından yarım kaldı. İnş yarın düzelir
Kyoko dedi: Aga kaç güne dönerler 1 gün oldu hâlâ yanıt alamadım. Genişletmek için tıkla... Bugün aynısı bende de oldu. Tek far ben yurtdışındayım bu ilk alışımda değil. Bilet attım saat farkından yarım kaldı. İnş yarın düzelir
Kyoko Decapat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #13 Wgwgw20 dedi: Bugün aynısı bende de oldu. Tek far ben yurtdışındayım bu ilk alışımda değil. Bilet attım saat farkından yarım kaldı. İnşallah yarın düzelir. Genişletmek için tıkla... Kanka ben sonradan Riot destekle konuşdum meğerse Azerbaycan'da yaşadığım için euroyla almalıymışım. Kenshi karşılığında bir arkadaşa verdim.
Wgwgw20 dedi: Bugün aynısı bende de oldu. Tek far ben yurtdışındayım bu ilk alışımda değil. Bilet attım saat farkından yarım kaldı. İnşallah yarın düzelir. Genişletmek için tıkla... Kanka ben sonradan Riot destekle konuşdum meğerse Azerbaycan'da yaşadığım için euroyla almalıymışım. Kenshi karşılığında bir arkadaşa verdim.