KOZBEY22 Centipat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #1 Hani böyle 250TL olan RPleri 214TL falan satıyolar ya onlardan bahsediyom. Valorant'ta yapılıyordu LoL için de merak ettim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2025
Hani böyle 250TL olan RPleri 214TL falan satıyolar ya onlardan bahsediyom. Valorant'ta yapılıyordu LoL için de merak ettim.
Faithful Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #2 Evet alabilirsin ben genelde internetten alıyorum farklı farklı sitelerden alsam da 5 dakika içerisinde de teslim aldım genelde.
Evet alabilirsin ben genelde internetten alıyorum farklı farklı sitelerden alsam da 5 dakika içerisinde de teslim aldım genelde.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.870 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #3 Aldığın vpyide RP olarak kullanabiliyosun zaten.
sprXogzz Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #4 Faithful dedi: Evet alabilirsin ben genelde internetten alıyorum farklı farklı sitelerden alsam da 5 dakika içerisinde de teslim aldım genelde. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız bir site söyleyebilir misiniz?
Faithful dedi: Evet alabilirsin ben genelde internetten alıyorum farklı farklı sitelerden alsam da 5 dakika içerisinde de teslim aldım genelde. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız bir site söyleyebilir misiniz?
Faithful Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #5 sprXogzz dedi: Kullandığınız bir site söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... ByNoGame, Trendyol, Hesap, GameSatış.
sprXogzz dedi: Kullandığınız bir site söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... ByNoGame, Trendyol, Hesap, GameSatış.
Ivar Lothbrok Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.210 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #6 sprXogzz dedi: Kullandığınız bir site söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Foxngame'den defalarca rp alımı yaptım.
sprXogzz dedi: Kullandığınız bir site söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Foxngame'den defalarca rp alımı yaptım.