LoL RP kodu çalışmıyor

Peki LoL üzerinden Papara ile RP alabilmenin bir yolu yok mu? İtemsatış'tan alsam Battle Pass almaya 100RP falan kalıyor.
100 RP almak zorundaysan 5 Euro gerçekten fazla bir meblağ değil. İşin ilginç tarafı ben 11 Euro ödemeyi kabul ettim kendi sitesinden RP çekmeye çalıştım fakat hiçbir kartımı kabul etmedi.

100 RP almak zorundaysan 5 euro gerçekten fazla bir meblağ değil. İşin ilginç tarafı ben 11 euro ödemeyi kabul ettim kendi sitesinden RP çekmeye çalıştım fakat hiçbir kartımı kabul etmedi.

Pardon 48RP kalıyormuş. 100RP değil. Ticket açıp istesem verirler mi? Ve 48RP için 200TL gerçektende fazla bir meblağ.

Pardon 48RP kalıyormuş. 100RP değil. Ticket açıp istesem verirler mi? Ve 48RP için 200TL gerçektende fazla bir meblağ.
Kesinlikle verirler senden task olarak bir resim çizmeni isteyebilirler ama verirler. Neden istediğini belli edip tatlı dille istersen hay hay işin rast gider. (max 50 RP)

Sırf sana cevap yazmak için hızlıca Google ile üye oldum. Bol şans ve iyi eğlenceler diliyorum sanırım ben de iki katını ödeyeceğim EUW'de çalışan bir kod alarak. Sorun değil her seferinde fazla ödediğimde parası geri geliyor bi şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı