LoL RP'sini Valorant VP'ye çevirme yolları var mı?

Mikoshi

Kilopat
Selamlar, yaklaşık 2 senedir LoL hesabımda 6-7k civarı RP var ve hiçbir şekilde elimden çıkaramıyorum hesabı da satamıyorum çünkü Valorant hesabım ile aynı hesap. Sitelerde gift satışı yok forumlarda da mesaj sınırı var hesabım 9 senelik aslında ama mesaj sayım yeterli değil. Bu rpleri nasıl elimden çıkarabilirim?

Mağazaya git ve sağ üst köşede bulunan hediye paketi şekline tıkla. Hediye göndermek istediğin arkadaşını listeden seç. Göndermek istediğin hediyenin türünü (şampiyon, kostüm, RP) seç.

Şu olayı kullanarak RP nizi başkasına yollayıp size VP almasını isteyebilirsiniz. Dolandırılmadan yapabilirseniz güzel olur.

(Alıntı Riot Games Support'tan alınmıştır.)

mağazaya git ve sağ üst köşede bulunan hediye paketi şekline tıkla. hediye göndermek istediğin arkadaşını listeden seç. göndermek istediğin hediyenin türünü (şampiyon, kostüm, RP) seç.

Şu olayı kullanarak RP nizi başkasına yollayıp size VP almasını isteyebilirsiniz. Dolandırılmadan yapabilirseniz güzel olur.

(Alıntı Riot Games Support'tan alınmıştır.)

Eğer yapmak isteyen olursa Klasgame fiyatının altında vereceğim yeter ki çıksın elimden 2 sene oldu işin komik yanı durduğu yerde değerleniyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı