Yin Yang Centipat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 16 8 Mart 2021 #1 Merhaba. LoL de ön ayarlı rünler nasıl silinir bileniniz var mı? Yeni rün oluşturamıyorum onlar yüzünden.
Merhaba. LoL de ön ayarlı rünler nasıl silinir bileniniz var mı? Yeni rün oluşturamıyorum onlar yüzünden.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.584 Makaleler 1 Çözümler 70 8 Mart 2021 #2 Yin Yang dedi: Merhaba. LoL de ön ayarlı rünler nasıl silinir bileniniz var mı? Yeni rün oluşturamıyorum onlar yüzünden. Genişletmek için tıkla... Silinmiyor.
Yin Yang dedi: Merhaba. LoL de ön ayarlı rünler nasıl silinir bileniniz var mı? Yeni rün oluşturamıyorum onlar yüzünden. Genişletmek için tıkla... Silinmiyor.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.011 Makaleler 6 Çözümler 21 8 Mart 2021 #3 On ayarli runler silinmez, sadece gizleyebilirsin.
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.368 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 8 Mart 2021 #4 Silinmez. 8. seviyeden sonra yeni bir rün sayfası oluşuyor zaten.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 8 Mart 2021 #5 Sahip olduklarınız kısmından rünlere gidiniz oradan rünlerin yanında çöp kutusuna basınız. Ön ayarlı rünleri gizleyebilirsiniz.
Sahip olduklarınız kısmından rünlere gidiniz oradan rünlerin yanında çöp kutusuna basınız. Ön ayarlı rünleri gizleyebilirsiniz.
kaboom295 Kilopat Katılım 30 Ekim 2018 Mesajlar 824 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #6 Hali hazırda oyunun kendi oluşturdukları silinmez. Yeni rün sayfası oluşturacaksan ya mavi öz ya da RP ile alman gerekiyor diye hatırlıyorum.
Hali hazırda oyunun kendi oluşturdukları silinmez. Yeni rün sayfası oluşturacaksan ya mavi öz ya da RP ile alman gerekiyor diye hatırlıyorum.
D DarKDayS6 Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 409 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #7 kaboom295 dedi: Hali hazırda oyunun kendi oluşturdukları silinmez. Yeni rün sayfası oluşturacaksan ya mavi öz ya da RP ile alman gerekiyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... O çok eskidendi şimdi silinmez
kaboom295 dedi: Hali hazırda oyunun kendi oluşturdukları silinmez. Yeni rün sayfası oluşturacaksan ya mavi öz ya da RP ile alman gerekiyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... O çok eskidendi şimdi silinmez
Richarddd Femtopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #8 O çok eskide kaldı ya kabiliyet, rün dizme şimdi otomatik olarak geliyor, sen sadece hazır olan rünü değiştiiyorsun.
O çok eskide kaldı ya kabiliyet, rün dizme şimdi otomatik olarak geliyor, sen sadece hazır olan rünü değiştiiyorsun.