Zhao Rodhe Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 73 Çözümler 1 Yer ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #1 Şöyle bir kafayı düzeltmeye ihtiyaç var. Getirilsin bu modlar ricamdır teşekkürler. Şaka bir yana ne zaman gelecek bir bilgisi olan var mıdır hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2023
Şöyle bir kafayı düzeltmeye ihtiyaç var. Getirilsin bu modlar ricamdır teşekkürler. Şaka bir yana ne zaman gelecek bir bilgisi olan var mıdır hocam?
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.041 Makaleler 4 Çözümler 49 11 Kasım 2023 #2 Hocam benim bildiğim Aralık'ta Arena modu gelecek ve kalıcı olacak(emin değilim duyduğum bu). Eğer öyle olursa bir süre daha gelmez.
Hocam benim bildiğim Aralık'ta Arena modu gelecek ve kalıcı olacak(emin değilim duyduğum bu). Eğer öyle olursa bir süre daha gelmez.
Zhao Rodhe Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 73 Çözümler 1 Yer ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #3 Shinsai dedi: Hocam benim bildiğim aralık'ta arena modu gelecek ve kalıcı olacak(emin değilim duyduğum bu). Eğer öyle olursa bir süre daha gelmez. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bunlar yine bir şeyler deniyor.
Shinsai dedi: Hocam benim bildiğim aralık'ta arena modu gelecek ve kalıcı olacak(emin değilim duyduğum bu). Eğer öyle olursa bir süre daha gelmez. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bunlar yine bir şeyler deniyor.
Chomusuke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 6 11 Kasım 2023 #4 Bilmenin bir yolu yok sanırım. URF sevmeseydik getirir kalıcı mod olarak eklerdiler. Sevdiğimizden böyleler.
Bilmenin bir yolu yok sanırım. URF sevmeseydik getirir kalıcı mod olarak eklerdiler. Sevdiğimizden böyleler.
Zhao Rodhe Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 73 Çözümler 1 Yer ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #5 Chomusuke dedi: Bilmenin bir yolu yok sanırım. URF sevmeseydik getirir kalıcı mod olarak eklerdiler. Sevdiğimizden böyleler. Genişletmek için tıkla... Sevmeyen var mıdır ki en güzel mod o bence. Aram bağımlısı oldum çıktım URF beklemekten.
Chomusuke dedi: Bilmenin bir yolu yok sanırım. URF sevmeseydik getirir kalıcı mod olarak eklerdiler. Sevdiğimizden böyleler. Genişletmek için tıkla... Sevmeyen var mıdır ki en güzel mod o bence. Aram bağımlısı oldum çıktım URF beklemekten.