LoL: S derecesi vermiyor

Elmas aykut

Hectopat
Daha fazla  

Lane'i 12/2/3 ile bitirdim. Maç boyunca da Full kill aldım. Totem skorum da az değildi. Sadece çok az farm yaptım. Oyun bana A verdi. Maç başında dayak yiyen. Bizden çaldıklarıyla kasılan Ryze S- aldı. Neden bana vermedi? (Buildime takılmayın. Ölümsüz Lux build yaptım)

O skorla nasıl s alamadınız harbi şaşırtıcı.

Fazla oynanan karakterlerle S almak çok daha zor oluyor. Ondandır diye düşünüyorum. Lux da olsa o KDA A+'lık bence en az.

Enteresan. Oyundaki katkı ve pembe totemler de etkiliyor. Arka planda rakamlardan çok daha fazlasını hesap ediyor oyun.

Ölüm sayısı ve kill participation dışında diğer şeylerin hiçbir önemi yok neredeyse.

Çok ölmüşsünüz. Görüş puanınız muhtemelen çöp hala sarı totemle geziyorsunuz. Pembe totemlerden alıp tarayıcı veya mavi göz kullanmanız lazım. S almak istatistik kasmak kısacası.

Totem skorum az değildi dediğinize göre S'i objective ve cs'den kaybetmişsiniz. 6.45 KDA S için yeterli.

S almakta esas olan kriter şudur; buldunduğun sunucu içerisindeki senin aynı koridorda, aynı şampiyonu oynayan kişilerin KDA'sı ile karşılaştırılıyor. Yani hangi koridorda daha az şampiyon oynanıyorsa, o şampiyonla daha fazla S kazanma şansın olacaktır.

Bkz: Top Kha - Jung Taric - Mid Lulu - ADC Morde - Sup Hecarim

Yani belirli koridorlarda oynanan karakterler skalasının dışarısındaki karakterleri oynarsan daha yüksek S kazanma şansın olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…