LoL S+ vermiyor

Dogthooth

Centipat
Daha fazla  
Arkadalar şunun gib bir sürü maçım var ama bir türlü s+ almıyorum. Sebebi nedir veya ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.png
    435,6 KB · Görüntüleme: 104
66 skorun 22'sinde katkın var. 26 dakikada 109 farm yapmışsın. Maç sonucun iyi sayılmaz. S+ almaman şaşılacak bir durum değil.

Dakika farm ve levelde geri kaldığın sürece 100 kill alsanda fark etmez.

S+ sadece kile bağlı değil. Kilin yanı sıra minyonun, totem görüşün, ejderha baron gibi şeyleri alıp almaman; kısacası oyundaki her şey etken ve her şeyi çok iyi yapman lazım ki S+ alabilesin. Almak kolay değil anlayacağın.

Teşekkürler olayı çözdüm bundans sonra daha saydınız bu kriterlere uymaya özen göstereğim.

Arkadalar şunun gib bir sürü maçım var ama bir türlü s+ almıyorum. Sebebi nedir veya ne yapmam lazım?

Hocam o dakikada en az 200 farm ve en azından 17 level olmuş olman lazımdı. Her şey kill değil bu oyunda.

Farmın az, görüş skorunu bilmiyoruz, kimseye kill salmamışsın. Senin görevin erken oyunda takımını kastırmak. Ayrıca A.M.K kılıcı ve vampiri asa almışsın, Kanasusamış kasacaktın muhtemelen. Kha için o eşya gereksiz çünkü otovuran bir hero değilsin, skillerinle oynuyorsun. Ayrıca çizme almamışsın...

Ben uzun zamandır bu Build'i kullanıyorum buildimde kana susamışta var ancak genillikle Full olmadan rakip ff veriyor veya ben bitiryorum aldığım son itemlerde kanasusamısı tamamlamak için

Hocam a. M. K kılıcını kullanmadım zaten kalktı o item.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…