LoL sadece belirli bir anda FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

burk19

Hectopat
RAM
8 GB
İşlemci
AMD A8 7650K
Arkadaşlar merhaba. LoL'de sadece takım savaşlarında FPS'im düşüyor. Oyuna girdiğim an 140+ koridorda oynarken 70 80 90 ama takım savaşlarında 40 50 oluyor ve kasıyor. Monitör 60Hz. Bunu nasıl çözerim takım savaşlarında en az 60 olsun istiyorum. APU sistem.

Hocam, şahsen verebileceğim tavsiyeler standart FPS arttırma tavsiyeleri olabilir. Böylece takım savaşlarında da normal olarak FPS değerlerinizi koruyabilirsiniz. Mesela ayar düşürmek yahut oyun sırasında istemciyi devre dışı bırakmak gibi.

Hocam, şahsen verebileceğim tavsiyeler standart FPS arttırma tavsiyeleri olabilir. Böylece takım savaşlarında da normal olarak FPS değerlerinizi koruyabilirsiniz. Mesela ayar düşürmek yahut oyun sırasında istemciyi devre dışı bırakmak gibi.

Hocam teşekkürler. Onların hepsini yaptım böyle bilinmeyen bir ayar varsa artık sadece onu yapmamışımdır.

Hocam teşekkürler. Onların hepsini yaptım böyle bilinmeyen bir ayar varsa artık sadece onu yapmamışımdır.
Hocam bi ara DX9 Motorunu kullanma gibi bir ayar vardı sanırsam, hâlâ varsa onu da deneyebilirsiniz bazı cihazlarda etkili olabiliyor. Şimdi sizin uyguladığınız yöntemleri de bilemediğim için herhangi bir YouTube Lol FPS arttırma videosu da öneremiyorum zaten sizin uyguladığınızı düşünerek.

Hocam bir ara DX9 motorunu kullanma gibi bir ayar vardı sanırsam, hâlâ varsa onu da deneyebilirsiniz bazı cihazlarda etkili olabiliyor. Şimdi sizin uyguladığınız yöntemleri de bilemediğim için herhangi bir YouTube LoL FPS arttırma videosu da öneremiyorum zaten sizin uyguladığınızı düşünerek.

Hocam normalde zaten bayağı düşüktü onu açtım önceden sağ olun yine de.

Sorununuz böyle bir sorun mu: R7 5700G LoL'de kulelere tıklayınca FPS düşüyor
Kulelere dikkat ettiniz mi?
Hayır hocam değil. Dikkat etmedim ama böyle olacağımı düşünmüyorum kulelere vururken değil sadece takım savaşlarında düşüyor. Dikey senkronizasyonu bekle çözüm olabilir mi?

Hocam bir ara DX9 motorunu kullanma gibi bir ayar vardı sanırsam, hâlâ varsa onu da deneyebilirsiniz bazı cihazlarda etkili olabiliyor. Şimdi sizin uyguladığınız yöntemleri de bilemediğim için herhangi bir YouTube LoL FPS arttırma videosu da öneremiyorum zaten sizin uyguladığınızı düşünerek.

Hocam.
Riot Games\League of Legends\Config dosyasına git bu dosyanın içinde Game. CFG dosyası var. Onu not defteri olarak açıp [General] bölümünde en alta DX11BETAtest = 1 yaz.
Böyle bir şey buldum. Bende ayarlarda DX9 modu açık. Acaba bu işime yarar mı? Bir şeyi bozmak istemiyorum.

Sorununuz böyle bir sorun mu: R7 5700G LoL'de kulelere tıklayınca FPS düşüyor
Kulelere dikkat ettiniz mi?
Hocam Riot Games\League of Legends\Config dosyasına git bu dosyanın içinde game.cfg dosyası var. Onu not defteri olarak açıp [General] bölümünde en alta DX11BetaTest=1 yaz
bu sizce çözüm olabilir mi? @Little Doge @Yaratıcıbirşey

Son düzenleme:
Hocam normalde zaten bayağı düşüktü onu açtım önceden sağ olun yine de.

Hayır hocam değil. Dikkat etmedim ama böyle olacağımı düşünmüyorum kulelere vururken değil sadece takım savaşlarında düşüyor. Dikey senkronizasyonu bekle çözüm olabilir mi?

Hocam.
Riot Games\League of Legends\Config dosyasına git bu dosyanın içinde Game. CFG dosyası var. Onu not defteri olarak açıp [General] bölümünde en alta DX11BETAtest = 1 yaz.
Böyle bir şey buldum. Bende ayarlarda DX9 modu açık. Acaba bu işime yarar mı? Bir şeyi bozmak istemiyorum.

Hocam Riot Games\League of Legends\Config dosyasına git bu dosyanın içinde Game. CFG dosyası var. Onu not defteri olarak açıp [General] bölümünde en alta DX11BETATest = 1 yaz
Bu sizce çözüm olabilir mi? @Little Doge @Yaratıcıbirşey

Hocam çözüm o olur mu olmaz mı bilmiyorum. En iyisi sizin config dosyanızın bir yedeğini alıp denemenizdir.

Normal bir durum. Sisteminiz yetersiz kalıyor. Benim oyunun başında 250 300 FPS olurken oyun sonuna doğru ve tflerde 90-100'e düşüyor. Sizin sistemde 40 50'ye düşmesi normal gibi o yüzden. Ram arttırırsanız sorun büyük ölçüde çözülür.

Normal bir durum. Sisteminiz yetersiz kalıyor. Benim oyunun başında 250 300 FPS olurken oyun sonuna doğru ve TF'lerde 90-100'e düşüyor. Sizin sistemde 40 50'ye düşmesi normal gibi o yüzden. RAM arttırırsanız sorun büyük ölçüde çözülür.

RAM diyorsunuz çözümü. Bence de normal düşmesi ama en azından sabitlense sabit 60 olsa iyi olurdu. Sistemde ekran kartı da yok etkisi vardır. Neyse böyle devam edeceğim.

RAM diyorsunuz çözümü. Bence de normal düşmesi ama en azından sabitlense sabit 60 olsa iyi olurdu. Sistemde ekran kartı da yok etkisi vardır. Neyse böyle devam edeceğim.
Ekran kartı da yoksa gayet normal hocam. Çözünürlüğü düşürmeyi deneyebilirsiniz. Benim de eski sistem öyleydi oyun başında 60 70 oyun sonuna doğru 30 35 e düşüyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı