D ddwniz Yoctopat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #1 Oyna tuşuna basıyorum ama hiçbir tepki yok sadece Görev Yöneticisi'nden kapatabiliyorum. Bir sürü yöntem denedim ama olmadı. Ayarlarda yükleniyor gözüküyor ve onar seçeneği görünmüyor. Silip yükledim ama olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2024
Oyna tuşuna basıyorum ama hiçbir tepki yok sadece Görev Yöneticisi'nden kapatabiliyorum. Bir sürü yöntem denedim ama olmadı. Ayarlarda yükleniyor gözüküyor ve onar seçeneği görünmüyor. Silip yükledim ama olmadı.
Ratonelu00 Hectopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 1.427 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER İşlemci: RYZEN 7 2700X Ram: 16 GB (8*2) 3200 MHZ Anakart: ASUS PRİME B450M-K Depolama: 480 GB SSD-500 GB HDD Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #2 Client çok problemli, desteğe kaç defa yazdım Client sorunlarıyla ilgili ama nafile düzeltecekleri yok gibi. Artı 0 Eksi
Client çok problemli, desteğe kaç defa yazdım Client sorunlarıyla ilgili ama nafile düzeltecekleri yok gibi.
KS KS D ddwniz Yoctopat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #3 Ratonelu00 dedi: Client çok problemli, desteğe kaç defa yazdım Client sorunlarıyla ilgili ama nafile düzeltecekleri yok gibi. Genişletmek için tıkla... Ratonelu00 dedi: Client çok problemli, desteğe kaç defa yazdım Client sorunlarıyla ilgili ama nafile düzeltecekleri yok gibi. Genişletmek için tıkla... Bende yazdım umarım bir sonraki yama da düzeltirler Artı 0 Eksi
Ratonelu00 dedi: Client çok problemli, desteğe kaç defa yazdım Client sorunlarıyla ilgili ama nafile düzeltecekleri yok gibi. Genişletmek için tıkla... Ratonelu00 dedi: Client çok problemli, desteğe kaç defa yazdım Client sorunlarıyla ilgili ama nafile düzeltecekleri yok gibi. Genişletmek için tıkla... Bende yazdım umarım bir sonraki yama da düzeltirler