Okan öz Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 635 Çözümler 3 Yer Mannheim Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mart 2021 #1 Marhabalar, Türkiye'de oynuyorum. Oyunun arayüzünü değil, sadece seslendirmenin İngilizce olmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Marhabalar, Türkiye'de oynuyorum. Oyunun arayüzünü değil, sadece seslendirmenin İngilizce olmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?
s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Mart 2021 #2 Başlık: LoL sadece seslendirmeyi Türkçe yapmak. Konu: Sadece seslendirmenin İngilizce olmasını istemek. Hangisi?
Başlık: LoL sadece seslendirmeyi Türkçe yapmak. Konu: Sadece seslendirmenin İngilizce olmasını istemek. Hangisi?
Okan öz Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 635 Çözümler 3 Yer Mannheim Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mart 2021 #3 s3yit dedi: Başlık: LoL sadece seslendirmeyi Türkçe yapmak. Konu: Sadece seslendirmenin İngilizce olmasını istemek. Hangisi? Genişletmek için tıkla... Pardon
s3yit dedi: Başlık: LoL sadece seslendirmeyi Türkçe yapmak. Konu: Sadece seslendirmenin İngilizce olmasını istemek. Hangisi? Genişletmek için tıkla... Pardon