Çözüldü LoL sağ üstte "<unknown player>" yazıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Batuq8

Picopat
Daha fazla  
Selamunaleyküm öncelikle yakın 2 hafta önce 14 günlük ban yemiştim LoL'den hem Valorant'a hem de LoL'e giremiyordum. O hesap ile fakat 14 gün sonra sadece Valorant'a girebiliyordum ve LoL'e girince sağ üst köşede unknown Player yazıyor veya bir bilgelendirici mesaj veya kalıcı olup olmadığı hakkında bilgi vermiyor ve ticket bile açtım. 1 kere göndermeme rağmen geri dönüş olmadı başka hesaptan da yazdım onda da aynı şekilde çözüldü yazdı ve hiçbir sonuç yok ortada, ne yapacağımı bilen varsa yazabilir mi?

Ekran görüntüsü 2024-11-28 115638.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kral bende de şu an öyle yazıyorda bir şey yapmadım anormal bir hareketim olmadı.

Vallahi şu an bende de öyle yazıyor. Takdir seviyem 5 ve kimseye bir ayıbım da olmadı açıkçası. Sonrasında ise 8-9 aydır girmediğim hesaba girdim yine aynı yazıyor? Bu nasıl oluyor anlamadım ban olduğunu düşünmüyorum. Detaylı bilen birisi var mı?

Kral bende de şu an öyle yazıyorda bir şey yapmadım anormal bir hareketim olmadı

Güncelleme CMD'den flush DNS yaptım düzeldi bilgin olsun.
Kral bende de şu an öyle yazıyorda bir şey yapmadım anormal bir hareketim olmadı.

Vallahi şu an bende de öyle yazıyor. Takdir seviyem 5 ve kimseye bir ayıbım da olmadı açıkçası. Sonrasında ise 8-9 aydır girmediğim hesaba girdim yine aynı yazıyor? Bu nasıl oluyor anlamadım ban olduğunu düşünmüyorum. Detaylı bilen birisi var mı?

Kral bende de şu an öyle yazıyorda bir şey yapmadım anormal bir hareketim olmadı

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Ben bir şey yapmadım ertesi gün girince açılmıştı bilgilendirme için sağ ol yine de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı