Kaworu NAGİSA Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 770 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar yeni sezon için önerebileceğiniz oynaması çok zor olmayan mid ve top lane için uygun güçlü bir şampiyon önerebilir misiniz?
Arkadaşlar yeni sezon için önerebileceğiniz oynaması çok zor olmayan mid ve top lane için uygun güçlü bir şampiyon önerebilir misiniz?
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.564 Çözümler 9 18 Şubat 2025 #2 Fizz veya Yasuo çok zor değiller bana göre. Veigar da olabilir.
icantbreathe Kilopat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 796 Çözümler 1 18 Şubat 2025 #3 Dostum bu lanet oyunu bırak. Bırakmam diyorsan Ryze oynayabilirsin.
Kaworu NAGİSA Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 770 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #4 icantbreathe dedi: Dostum bu lanet oyunu bırak. Bırakmam diyorsan Ryze oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam biraz daha oynayacağım. wherwismymnd dedi: Fizz veya Yasuo çok zor değiller bana göre. Veigar da olabilir. Genişletmek için tıkla... Veigara bakacağım teşekkür ederim.
icantbreathe dedi: Dostum bu lanet oyunu bırak. Bırakmam diyorsan Ryze oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam biraz daha oynayacağım. wherwismymnd dedi: Fizz veya Yasuo çok zor değiller bana göre. Veigar da olabilir. Genişletmek için tıkla... Veigara bakacağım teşekkür ederim.