L Lightforget Femtopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Haziran 2025 #1 Şampiyon seçim ekranında veya banlama ekranında şampiyon geç geliyor. Aynısı rün seçmede de oluyor. Bazen banlamamı hatta direkt şampiyon seçmemi engelliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2025
Şampiyon seçim ekranında veya banlama ekranında şampiyon geç geliyor. Aynısı rün seçmede de oluyor. Bazen banlamamı hatta direkt şampiyon seçmemi engelliyor.
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Ankara 30 Haziran 2025 #2 Client bazen kötü çalışıyor tasarruf modunu açabilirsin.
L Lightforget Femtopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Haziran 2025 #3 trurebellion dedi: Client bazen kötü çalışıyor tasarruf modunu açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Açtım yine de oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2025
trurebellion dedi: Client bazen kötü çalışıyor tasarruf modunu açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Açtım yine de oluyor.
Gum Hectopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 137 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #4 Lightforget dedi: Açtım yine de oluyor. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz kötüyse bu durum çözülemeyebilir. Kötü bir sistemde her türlü çözümü denedim fakat hiçbiri çalışmadı.
Lightforget dedi: Açtım yine de oluyor. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz kötüyse bu durum çözülemeyebilir. Kötü bir sistemde her türlü çözümü denedim fakat hiçbiri çalışmadı.
L Lightforget Femtopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Haziran 2025 #5 Gum dedi: Sisteminiz kötüyse bu durum çözülemeyebilir. Kötü bir sistemde her türlü çözümü denedim fakat hiçbiri çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Sistem de kötü değil yani hala çözümlere bakıyorum yapmadıklarımı deniyorum.
Gum dedi: Sisteminiz kötüyse bu durum çözülemeyebilir. Kötü bir sistemde her türlü çözümü denedim fakat hiçbiri çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Sistem de kötü değil yani hala çözümlere bakıyorum yapmadıklarımı deniyorum.
Vâreste Kilopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 528 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri ANAKART : ASUS PRİME G610M-K D4 EKRAN KARTI : ASUS DUAL RTX 4060 8GB İŞLEMCİ : İNTEL İ5 12400F RAM : LEXAR16 GB DEPOLAMA : 500 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #6 Lightforget dedi: Şampiyon seçim ekranında veya banlama ekranında şampiyon geç geliyor. Aynısı rün seçmede de oluyor. Bazen banlamamı hatta direkt şampiyon seçmemi engelliyor. Genişletmek için tıkla... Son zamanlar LoL'ün Client'inde sıkıntı var hocam bende sizin sorun değil de mesela oyna seçeneği filan gelmiyor saçmaladı iyice oyun.
Lightforget dedi: Şampiyon seçim ekranında veya banlama ekranında şampiyon geç geliyor. Aynısı rün seçmede de oluyor. Bazen banlamamı hatta direkt şampiyon seçmemi engelliyor. Genişletmek için tıkla... Son zamanlar LoL'ün Client'inde sıkıntı var hocam bende sizin sorun değil de mesela oyna seçeneği filan gelmiyor saçmaladı iyice oyun.
Boranxsp Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #7 Aynı sekıl ADC'ye gang gıderken 120-110 FPS'lere dusuyor ama alıstık artık. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2025
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 1 Temmuz 2025 #8 LoL'ün clienti berbat. Sistemlik sorunum yok. Oynadığım zamanlarda, client çok geç açılıyordu; bazen hiç açılmıyordu ve hatta oyun sonunda, bir saatlik süren oyunlarda client otomatik kapanıyordu.
LoL'ün clienti berbat. Sistemlik sorunum yok. Oynadığım zamanlarda, client çok geç açılıyordu; bazen hiç açılmıyordu ve hatta oyun sonunda, bir saatlik süren oyunlarda client otomatik kapanıyordu.
Turgorion Yoctopat Katılım 18 Temmuz 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #9 Aynı sorun bende de var çözüme ulaşırsanız buraya yazar mısınız?