LoL sebebiyle dava açılması mümkün mü?

PaRaDoKs

Hectopat
Daha fazla  
Bir numara aradı geçen, mesajla cevap verdim. Dedi oyunda anama sövmüştün. Kimsin diye sordum. Bir nick verdi ama adamla daha önce oynamamışım. Nereden buldun bu numarayı dedim, IP adresini bulmak kolay oldu dedi de IP ile bulunmuyor diye biliyorum. Büyük ihtimal biri beni kekliyor. Evine tebligat gelecek diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka birisi oyunda küfürleşip rastgele bir numara vermiştir. Senin numaran çıkmıştır işte.

Ama üstteki yoruma da katılıyorum. Nickini sor.

Yurt dışına kaç bence (!) hiçbir şey olmaz merak etme.

Ya sen bu nickli adam mısın dedi bende evet dedim büyük ihtimal bir tanıdık beni kekliyor.

Adam tanıdık biri değil harbiden adamla bir maç atmışız denk gelmişiz de bu adam numaramı nasıl buldu arıyor beni.

Oyunda küfretmeyle bir şey olmaz, en fazla oyun hesabın kısıtlanır. Muhtemelen tanıdığın seni kekliyor, inanma

En mantikli seyi soyleyeyim sana sabit ip kullanmiyorsan zaten kullandigin ip senin olmuyor bu bir. İkinciside ip ile telefon numarasi bulunmaz. Ara bir daha sov kapat.

Ya sen bu nickli adam mısın dedi bende evet dedim büyük ihtimal bir tanıdık beni kekliyor.
Tanıdık biri değildir büyük ihtimalle kişinin sizi kaydettigi isimleri görme uygulaması vardı ordan ne diye kaydettigine bakın hocam tamamen anlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…