Mor Fasulye Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 907 Çözümler 1 Yer Ankara 20 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar oyuna tıklıyorum ve böyle oluyor açılırken. Çözümünü bilen var mı? Daha önceden düzgünce oynuyordum bugün açılmamaya başladı. Oyunu onarmaya çalışırken de oyununuz düzgün diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2022
Arkadaşlar oyuna tıklıyorum ve böyle oluyor açılırken. Çözümünü bilen var mı? Daha önceden düzgünce oynuyordum bugün açılmamaya başladı. Oyunu onarmaya çalışırken de oyununuz düzgün diyor.
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 20 Şubat 2022 #11 @Mor Fasulye yasaklanma durumunu desteğe sor bence. Emirhan34181 dedi: Hocam ban yiyince oyuna giriyor oyunda uyarı ekranı geliyor. Genişletmek için tıkla... Eskiden öyleydi fakat son zamanlarda bu sorunu yaşayan kişi sayısı çok arttı. Rivayete göre ban yendiği zaman böyle oluyormuş. Artı 0 Eksi
@Mor Fasulye yasaklanma durumunu desteğe sor bence. Emirhan34181 dedi: Hocam ban yiyince oyuna giriyor oyunda uyarı ekranı geliyor. Genişletmek için tıkla... Eskiden öyleydi fakat son zamanlarda bu sorunu yaşayan kişi sayısı çok arttı. Rivayete göre ban yendiği zaman böyle oluyormuş.
KS KS Mor Fasulye Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 907 Çözümler 1 Yer Ankara 20 Şubat 2022 #12 Evet arkadaşlar başka hesaptayken açıldı, ban yemişim sanırım desteğe yazmaya gidiyorum ben Artı 0 Eksi
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 20 Şubat 2022 #13 Mor Fasulye dedi: Evet arkadaşlar başka hesaptayken açıldı, ban yemişim sanırım desteğe yazmaya gidiyorum ben Genişletmek için tıkla... Ah be abi Artı 0 Eksi
Mor Fasulye dedi: Evet arkadaşlar başka hesaptayken açıldı, ban yemişim sanırım desteğe yazmaya gidiyorum ben Genişletmek için tıkla... Ah be abi
4 499337 Kilopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.329 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Şubat 2022 #14 Mor Fasulye dedi: Evet arkadaşlar başka hesaptayken açıldı, ban yemişim sanırım desteğe yazmaya gidiyorum ben Genişletmek için tıkla... Hocam o halde 499337 dedi: Ban yemis olma ihtimali? Genişletmek için tıkla... Mesajimi cozum olarak isaretler misiniz? Ban yazan ilk bendim. Artı 0 Eksi
Mor Fasulye dedi: Evet arkadaşlar başka hesaptayken açıldı, ban yemişim sanırım desteğe yazmaya gidiyorum ben Genişletmek için tıkla... Hocam o halde 499337 dedi: Ban yemis olma ihtimali? Genişletmek için tıkla... Mesajimi cozum olarak isaretler misiniz? Ban yazan ilk bendim.
jwamin Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 418 Çözümler 2 20 Şubat 2022 #15 Aynı sorunu yaşamıştım dün. Görev yöneticisinden disk kullanımına bakın eğer kullanıyorsa güncelleme yapıyordur. Artı 0 Eksi
Aynı sorunu yaşamıştım dün. Görev yöneticisinden disk kullanımına bakın eğer kullanıyorsa güncelleme yapıyordur.
K kmbbr Yoctopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #16 Mor Fasulye dedi: Evet arkadaşlar başka hesaptayken açıldı, ban yemişim sanırım desteğe yazmaya gidiyorum ben Genişletmek için tıkla... Perma ban mı yoksa süresi var mı? Artı 0 Eksi
Mor Fasulye dedi: Evet arkadaşlar başka hesaptayken açıldı, ban yemişim sanırım desteğe yazmaya gidiyorum ben Genişletmek için tıkla... Perma ban mı yoksa süresi var mı?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 19 Mart 2022 #17 kmbbr dedi: Perma ban mı yoksa süresi var mı? Genişletmek için tıkla... Kendiniz Riot'a ticket açıp öğrenebilirsiniz. Riot Games Oyuncu Destek support.riotgames.com Artı 0 Eksi
kmbbr dedi: Perma ban mı yoksa süresi var mı? Genişletmek için tıkla... Kendiniz Riot'a ticket açıp öğrenebilirsiniz. Riot Games Oyuncu Destek support.riotgames.com
K kmbbr Yoctopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #18 armas dedi: Kendiniz Riot'a ticket açıp öğrenebilirsiniz. Riot Games Oyuncu Destek support.riotgames.com Genişletmek için tıkla... Attım 3 gündür dönen yok. Artı 0 Eksi
armas dedi: Kendiniz Riot'a ticket açıp öğrenebilirsiniz. Riot Games Oyuncu Destek support.riotgames.com Genişletmek için tıkla... Attım 3 gündür dönen yok.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 19 Mart 2022 #19 kmbbr dedi: Attım 3 gündür dönen yok. Genişletmek için tıkla... Tekrar bilet gönderin o zaman. Doğru kategori altında açtığınıza emin olun. Artı 0 Eksi
kmbbr dedi: Attım 3 gündür dönen yok. Genişletmek için tıkla... Tekrar bilet gönderin o zaman. Doğru kategori altında açtığınıza emin olun.
KS KS Mor Fasulye Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 907 Çözümler 1 Yer Ankara 19 Mart 2022 #20 kmbbr dedi: Perma ban mı yoksa süresi var mı? Genişletmek için tıkla... Ben 2 hafta yedim ama sen bir sor yine de belki perma yemişsindir. Artı 0 Eksi
kmbbr dedi: Perma ban mı yoksa süresi var mı? Genişletmek için tıkla... Ben 2 hafta yedim ama sen bir sor yine de belki perma yemişsindir.