Çözüldü LoL siyah ekranda kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 8.1
Çözüm
Merhaba League of Legends masaüstü kısayoluna sağ tıklayıp özellikler kısmından uyumluluk ayarını Windows XP (Service Pack 3) yaparsanız sorun yüksek ihtimalle düzelecektir.
Merhaba League of Legends masaüstü kısayoluna sağ tıklayıp özellikler kısmından uyumluluk ayarını Windows XP (Service Pack 3) yaparsanız sorun yüksek ihtimalle düzelecektir.

Çözüm

Bunu yapınca düzeldi fakat anlamadığım neden çoğu kez LoL'u kurmuş olmama rağmen ve hiçbir sıkıntı olmamışken neden şimdi birden böyle oldu? :d

Bende bilmiyorum ama şunu farkettim ki Windows 8.1 ve Windows 7 sistemlerde meydana geliyor.
Bence .net framework, vc_redist, DirectX ile ilgisi var.

Service Pack 3 yok. Sadece 1 ve 2 var. Aynı sorun bende de var ne yapabilirim?

Sorunu çözdüm.
LoL'de siyah ekran alan arkadaşlar sağ tıklayıp uyumluluktan Windows XP (service pack 2) seçip, yönetici olarak çalıştırırsanız sorun çözülüyor.
hocam bende windows xp yok vista var vista service pack 2 yapcam sorunu cozer mi

Bende çözdü isterseniz deneyin.

Dosya Ekleri

• 1751323352571.png
    41,2 KB · Görüntüleme: 151
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…