H harex123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #1 Merhaba, uzun zamandır LoL oynamıyordum ve 2 gündür girmeye başladım ama kostumum yok diye LoL skin indirmek istiyordum indirdim 13.14 LoL skin ama olmuyor. LoL skin fixlend imi yoksa daha gelmedi mi 13.14 güncellemesi LoL skine?
Merhaba, uzun zamandır LoL oynamıyordum ve 2 gündür girmeye başladım ama kostumum yok diye LoL skin indirmek istiyordum indirdim 13.14 LoL skin ama olmuyor. LoL skin fixlend imi yoksa daha gelmedi mi 13.14 güncellemesi LoL skine?
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #2 Sadece Çin serverında çalışıyor şu an. Fixlendi diyebiliriz.
H harex123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #3 Saint Lucia dedi: Sadece Çin serverında çalışıyor şu an. Fixlendi diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Başka bir skin changer filan var mı acaba kullanabileceğim?
Saint Lucia dedi: Sadece Çin serverında çalışıyor şu an. Fixlendi diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Başka bir skin changer filan var mı acaba kullanabileceğim?
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.660 Çözümler 17 20 Temmuz 2023 #4 Dün güncelleme geldi ve bugün de gelecek muhtemelen bu yüzden kullanamıyorsunuz. Yeni sürümlerle uyumlu değil.
Dün güncelleme geldi ve bugün de gelecek muhtemelen bu yüzden kullanamıyorsunuz. Yeni sürümlerle uyumlu değil.
H harex123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #5 Hollywoo dedi: Dün güncelleme geldi ve bugün de gelecek muhtemelen bu yüzden kullanamıyorsunuz. Yeni sürümlerle uyumlu değil. Genişletmek için tıkla... Fixlenmedi yani değil mi güncelleme geldikten sonra kullanılırmı peki?
Hollywoo dedi: Dün güncelleme geldi ve bugün de gelecek muhtemelen bu yüzden kullanamıyorsunuz. Yeni sürümlerle uyumlu değil. Genişletmek için tıkla... Fixlenmedi yani değil mi güncelleme geldikten sonra kullanılırmı peki?
U uıop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 20 Temmuz 2023 #6 Hollywoo dedi: Dün güncelleme geldi ve bugün de gelecek muhtemelen bu yüzden kullanamıyorsunuz. Yeni sürümlerle uyumlu değil. Genişletmek için tıkla... yaklaşık 3 aydır çalışmıyor fixlendi
Hollywoo dedi: Dün güncelleme geldi ve bugün de gelecek muhtemelen bu yüzden kullanamıyorsunuz. Yeni sürümlerle uyumlu değil. Genişletmek için tıkla... yaklaşık 3 aydır çalışmıyor fixlendi
H harex123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #7 uıop dedi: Yaklaşık 3 aydır çalışmıyor fixlendi. Genişletmek için tıkla... Kullanabileceğim bir skin changer var mı LoL skin gibi?
uıop dedi: Yaklaşık 3 aydır çalışmıyor fixlendi. Genişletmek için tıkla... Kullanabileceğim bir skin changer var mı LoL skin gibi?
U uıop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 20 Temmuz 2023 #8 harex123 dedi: Kullanabileceğim bir skin changer var mı LoL skin gibi? Genişletmek için tıkla... lolskinden sonra başka görmedim vallahi
harex123 dedi: Kullanabileceğim bir skin changer var mı LoL skin gibi? Genişletmek için tıkla... lolskinden sonra başka görmedim vallahi
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.660 Çözümler 17 20 Temmuz 2023 #9 harex123 dedi: Kullanabileceğim bir skin changer var mı LoL skin gibi? Genişletmek için tıkla... Var da önermem doğru olmaz. Zaten aratırsanız rahatlıkla bulursunuz.
harex123 dedi: Kullanabileceğim bir skin changer var mı LoL skin gibi? Genişletmek için tıkla... Var da önermem doğru olmaz. Zaten aratırsanız rahatlıkla bulursunuz.
H harex123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #10 Hollywoo dedi: Var da önermem doğru olmaz. Zaten aratırsanız rahatlıkla bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Ya 2 saattir arıyorum ama bulamadım bir tane buldum ona da trojan var ne yapabilirim?
Hollywoo dedi: Var da önermem doğru olmaz. Zaten aratırsanız rahatlıkla bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Ya 2 saattir arıyorum ama bulamadım bir tane buldum ona da trojan var ne yapabilirim?