Halill47 Femtopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #1 Beyler bende şimdi 2 PC var evde. Diğer PC'de West'te LoL skin indirmeyi düşünüyorum. Ara sıra da kendi PC'me geçip West'te oynasam (kendi PC m de LoL skin yok) sonra kendi PC'mde TR'ye geçsem sıkıntı yaşar mıyım? Yardım eder misiniz lütfen? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2020
Beyler bende şimdi 2 PC var evde. Diğer PC'de West'te LoL skin indirmeyi düşünüyorum. Ara sıra da kendi PC'me geçip West'te oynasam (kendi PC m de LoL skin yok) sonra kendi PC'mde TR'ye geçsem sıkıntı yaşar mıyım? Yardım eder misiniz lütfen?
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 30 Ekim 2020 #11 Karamurselee dedi: Perma ban yedirttiğinden emin misin? Çünkü arkadaşlarım kullanıyor ve bir sıkıntı yaşamadılar. Genişletmek için tıkla... Benim kullanan arkadaşlarım da ban yedi. Artı 0 Eksi
Karamurselee dedi: Perma ban yedirttiğinden emin misin? Çünkü arkadaşlarım kullanıyor ve bir sıkıntı yaşamadılar. Genişletmek için tıkla... Benim kullanan arkadaşlarım da ban yedi.
KS KS Halill47 Femtopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #12 West'te yasak değil diyorlar ama Artı 0 Eksi