ndara12 Hectopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2017 #1 Main'im mid lane TR'de tercihen smurf support duo arıyorum. Geçen sezon Diamond 2 idim şu an başka hesapta plat 4'teyim. Seri bi şekilde yükseliriz. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2017
Main'im mid lane TR'de tercihen smurf support duo arıyorum. Geçen sezon Diamond 2 idim şu an başka hesapta plat 4'teyim. Seri bi şekilde yükseliriz.
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.850 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2017 #2 ndara12 dedi: Main'im mid lane TR'de tercihen smurf support duo arıyorum. Geçen sezon Diamond 2 idim şu an başka hesapta plat 4'teyim. Seri bi şekilde yükseliriz. Genişletmek için tıkla... Nickini söyleyebilir misin?
ndara12 dedi: Main'im mid lane TR'de tercihen smurf support duo arıyorum. Geçen sezon Diamond 2 idim şu an başka hesapta plat 4'teyim. Seri bi şekilde yükseliriz. Genişletmek için tıkla... Nickini söyleyebilir misin?
ndara12 Hectopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2017 #3 Kağan K dedi: Nickini söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... şuan kastığım hesap : RaikaGoenKaku
Kağan K dedi: Nickini söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... şuan kastığım hesap : RaikaGoenKaku
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.850 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2017 #4 ndara12 dedi: şuan kastığım hesap : RaikaGoenKaku Genişletmek için tıkla... Hocam, nick Enişte Doblosu. Ekle bir kaç el girelim. Anlaşabilirsek pre olarak devam ederiz
ndara12 dedi: şuan kastığım hesap : RaikaGoenKaku Genişletmek için tıkla... Hocam, nick Enişte Doblosu. Ekle bir kaç el girelim. Anlaşabilirsek pre olarak devam ederiz
Sharpei Avcısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 1.863 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2017 #5 Gümüş 3 MMR`ındayım. Unranked olduğumdan girebiliriz isterseniz. Beleş olarak altın başlarım falan ...
Gümüş 3 MMR`ındayım. Unranked olduğumdan girebiliriz isterseniz. Beleş olarak altın başlarım falan ...
1 165370 Kilopat Katılım 4 Kasım 2016 Mesajlar 416 Çözümler 1 24 Mart 2017 #6 Kağan K dedi: Hocam, nick Enişte Doblosu. Ekle bir kaç el girelim. Anlaşabilirsek pre olarak devam ederiz Genişletmek için tıkla... hocam 5. sezon plat 2 6. sezonda elmas bitiricektim belkide ban yedim plat 2 iken nickim LohZ şuan altın 1 hesap istersen girebiliriz.
Kağan K dedi: Hocam, nick Enişte Doblosu. Ekle bir kaç el girelim. Anlaşabilirsek pre olarak devam ederiz Genişletmek için tıkla... hocam 5. sezon plat 2 6. sezonda elmas bitiricektim belkide ban yedim plat 2 iken nickim LohZ şuan altın 1 hesap istersen girebiliriz.
Labsente Megapat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2017 #7 Esnek derecelide plat 3 ligindeyim. Tek/çift atmadım. Uzun bir ara vermiştim ara sıra tekrar giriyorum. Her lane giderim. Nick: Altair97.
Esnek derecelide plat 3 ligindeyim. Tek/çift atmadım. Uzun bir ara vermiştim ara sıra tekrar giriyorum. Her lane giderim. Nick: Altair97.
ndara12 Hectopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2017 #8 Sharpei Avcısı dedi: Gümüş 3 MMR`ındayım. Unranked olduğumdan girebiliriz isterseniz. Beleş olarak altın başlarım falan ... Genişletmek için tıkla... Giremeyiz hocam oyun kabul etmiyor denemiştim arkadaş ile. Silinen üye dedi: hocam 5. sezon plat 2 6. sezonda elmas bitiricektim belkide ban yedim plat 2 iken nickim LohZ şuan altın 1 hesap istersen girebiliriz. Genişletmek için tıkla... Ekledim. Labsente dedi: Esnek derecelide plat 3 ligindeyim. Tek/çift atmadım. Uzun bir ara vermiştim ara sıra tekrar giriyorum. Her lane giderim. Nick: Altair97. Genişletmek için tıkla... Ekledim.
Sharpei Avcısı dedi: Gümüş 3 MMR`ındayım. Unranked olduğumdan girebiliriz isterseniz. Beleş olarak altın başlarım falan ... Genişletmek için tıkla... Giremeyiz hocam oyun kabul etmiyor denemiştim arkadaş ile. Silinen üye dedi: hocam 5. sezon plat 2 6. sezonda elmas bitiricektim belkide ban yedim plat 2 iken nickim LohZ şuan altın 1 hesap istersen girebiliriz. Genişletmek için tıkla... Ekledim. Labsente dedi: Esnek derecelide plat 3 ligindeyim. Tek/çift atmadım. Uzun bir ara vermiştim ara sıra tekrar giriyorum. Her lane giderim. Nick: Altair97. Genişletmek için tıkla... Ekledim.