SchFeazz Kilopat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 978 Çözümler 3 26 Mayıs 2020 #1 League of Legends bu hatanın çözümü nedir?
O oguzhnsrmn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #2 Yanlış hatırlamıyorsam işlemcinin çift çekirdek olmasından kaynaklanan bir sorundu emin değilim çözümünü bilmiyorum Artı 0 Eksi
Yanlış hatırlamıyorsam işlemcinin çift çekirdek olmasından kaynaklanan bir sorundu emin değilim çözümünü bilmiyorum
KS KS SchFeazz Kilopat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 978 Çözümler 3 26 Mayıs 2020 #3 oguzhnsrmn dedi: Yanlış hatırlamıyorsam işlemcinin çift çekirdek olmasından kaynaklanan bir sorundu emin değilim çözümünü bilmiyorum Genişletmek için tıkla... işlemciyi değiştirsem düzelir mi Artı 0 Eksi
oguzhnsrmn dedi: Yanlış hatırlamıyorsam işlemcinin çift çekirdek olmasından kaynaklanan bir sorundu emin değilim çözümünü bilmiyorum Genişletmek için tıkla... işlemciyi değiştirsem düzelir mi
O oguzhnsrmn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #4 SchFeazz dedi: işlemciyi değiştirsem düzelir mi Genişletmek için tıkla... tam bilmiyorum dediğim gibi emin değilim lol destek ekibine ticket atsan yardımcı olurlar Artı 0 Eksi
SchFeazz dedi: işlemciyi değiştirsem düzelir mi Genişletmek için tıkla... tam bilmiyorum dediğim gibi emin değilim lol destek ekibine ticket atsan yardımcı olurlar