WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.466 Makaleler 1 Çözümler 7 22 Mart 2025 #1 Arkadaşın takdir seviyesi 5 günde 3'ten 5'e yükseldi. Ben genelde her maç iyi oynamama ve taşımama rağmen üstüne Honor alıyorum hala 3. sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2025
Arkadaşın takdir seviyesi 5 günde 3'ten 5'e yükseldi. Ben genelde her maç iyi oynamama ve taşımama rağmen üstüne Honor alıyorum hala 3. sebebi nedir?
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.160 Makaleler 65 Çözümler 1.032 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #2 Honor almak kadar honor vermek de önemli. Honor da vermeye çalışın. Küfür etmeyen kişilere honor verebilirsiniz.
Honor almak kadar honor vermek de önemli. Honor da vermeye çalışın. Küfür etmeyen kişilere honor verebilirsiniz.
elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.467 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #3 WosTidReis dedi: Arkadaşın takdir seviyesi 5 günde 3'ten 5'e yükseldi. Ben genelde her maç iyi oynamama ve taşımama rağmen üstüne Honor alıyorum hala 3. sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Maçta sohbetten birilerine karşılıklı Honor teklif edebilirsin.
WosTidReis dedi: Arkadaşın takdir seviyesi 5 günde 3'ten 5'e yükseldi. Ben genelde her maç iyi oynamama ve taşımama rağmen üstüne Honor alıyorum hala 3. sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Maçta sohbetten birilerine karşılıklı Honor teklif edebilirsin.