LoL Tek/Çiftte Gold ve bronz beraber oynayabilir mi?

exs

Decapat
Daha fazla  
Şu an gümüş 1'im ve yakında altına çıkacağım ancak arkadaşım hala demir kümesinde. Ben altına çıktığımda arkadaşım da bronza çıkarsa oynamaya devam edebilir miyiz? Seri maçlarının kaldırıldığına dair bir yazı okumuştum, bu doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an gümüş 1'im ve yakında altına çıkacağım ancak arkadaşım hala demir kümesinde. Ben altına çıktığımda arkadaşım da bronza çıkarsa oynamaya devam edebilir miyiz? Seri maçlarının kaldırıldığına dair bir yazı okumuştum, bu doğru mu?

Yanlış hatırlamıyorsam eğer sen Gold'a çıkıp arkadaşın demirde kalırsa oynayamazsınız. Arada 2 lig farkı olması lazımdı ama o Bronze olup sen Gold olursan oynayabilirsiniz.

Hayır, Demir-Bronz, Bronz-Gümüş, Gümüş-Altın vs. girilebilir en fazla.

Ayrıca seri maçları kaldırıldı.

Hocam verdiğiniz örnek yanlış, arkadaşım şu an demir 2 ben silver 1'im ama maça girebiliyoruz. Cevap yazarken lütfen rastgele şeyler söylemeyin.
Hocam, yeni sezon splitine girdik normal şartlar altında girilemiyor, yeni yamada değiştirmiş olabilirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı