Çözüldü LoL "The process must be terminated" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zJueX

Hectopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Arkadaşlar, belirttiğim gibi LoL'de "System error a critical error has occurred and the process must be terminated" hatası alıyorum. Eskiden olmuyordu son zamanlarda aniden olmaya başladı. Aniden oynarken oyun crash veriyor düşük öncelikli sıraya düşüyorum. Nasıl kurtulabilirim bu hatadan?

Tamam, hatayı çözdüm.

Dosya Ekleri

• f6c3b01bc28832637c99686a76299617.png
    f6c3b01bc28832637c99686a76299617.png
    86,6 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bugün bana da aynısı oldu. Dün normal bir şekilde oynuyordum bugün gitti. Nasıl çözdünüz rica etsem söyler misiniz?
İlk olarak cmdyi açıp sfc scannow yapmayı deneyebilirsin (ben hatayı diskten dolayı buldum dosyalar güncellemede bozuldu eskisine geçemedim). Bende scannow işe yaramamıştı önemli dosyalarımı yedekleyip temizinden format attım ama flash bellekten. Öbür türlü atmayı denediğimde ekstradan bir hata veriyordu o da lol hatasıyla bağlantılı diye düşünüyorum. Kısacası önemli dosyalarını yedekleyip flash bellekten format atmalısın. Öbür türlü lanet hata çözülmeyecek.
Arkadaşlar, belirttiğim gibi LoL'de "System error a critical error has occurred and the process must be terminated" hatası alıyorum. Eskiden olmuyordu son zamanlarda aniden olmaya başladı. Aniden oynarken oyun crash veriyor düşük öncelikli sıraya düşüyorum. Nasıl kurtulabilirim bu hatadan?

Tamam, hatayı çözdüm.

Bugün bana da aynısı oldu. Dün normal bir şekilde oynuyordum bugün gitti. Nasıl çözdünüz rica etsem söyler misiniz?

İlk olarak cmdyi açıp sfc scannow yapmayı deneyebilirsin (ben hatayı diskten dolayı buldum dosyalar güncellemede bozuldu eskisine geçemedim). Bende scannow işe yaramamıştı önemli dosyalarımı yedekleyip temizinden format attım ama flash bellekten. Öbür türlü atmayı denediğimde ekstradan bir hata veriyordu o da lol hatasıyla bağlantılı diye düşünüyorum. Kısacası önemli dosyalarını yedekleyip flash bellekten format atmalısın. Öbür türlü lanet hata çözülmeyecek.

Çözüm
İlk olarak CMD'yi açıp SFC scannow yapmayı deneyebilirsin (ben hatayı diskten dolayı buldum dosyalar güncellemede bozuldu eskisine geçemedim). Bende scannow işe yaramamıştı önemli dosyalarımı yedekleyip temizinden format attım ama flash bellekten. Öbür türlü atmayı denediğimde ekstradan bir hata veriyordu o da LoL hatasıyla bağlantılı diye düşünüyorum. Kısacası önemli dosyalarını yedekleyip flash bellekten format atmalısın. Öbür türlü lanet hata çözülmeyecek.

Anladım teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı