Nardoo Decapat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #1 LoL'de ticket açtım ve 1 gün geçti hala cevap yok. Ne zamana gelir?
trkisser77 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 256 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #2 Hep değişiyor en fazla 1 gün en az 1-2 saat içinde.
Nardoo Decapat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #3 1 gün geçti hala cevap yok ama trkisser77 dedi: Hep değişiyor en fazla 1 gün en az 1-2 saat içinde. Genişletmek için tıkla...
1 gün geçti hala cevap yok ama trkisser77 dedi: Hep değişiyor en fazla 1 gün en az 1-2 saat içinde. Genişletmek için tıkla...
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #4 2 gün içerisinde gelir, eğer ticketi genel sorudan açtıysanız maksimum 1 hafta sürecektir.
Nardoo Decapat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #5 irsuya dedi: 2 gün içerisinde gelir, eğer ticketi genel sorudan açtıysanız maksimum 1 hafta sürecektir. Genişletmek için tıkla... Hesap kurtarmadan açmıştım
irsuya dedi: 2 gün içerisinde gelir, eğer ticketi genel sorudan açtıysanız maksimum 1 hafta sürecektir. Genişletmek için tıkla... Hesap kurtarmadan açmıştım
aksiyonel Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 1.339 Çözümler 6 Yer İstanbul 9 Eylül 2022 #6 Kategori seçimini doğru konudan açtıysanız 1-2 saat içerisinde dönüş oluyor. Mail adresinize bildirim düşer bilginize.
Kategori seçimini doğru konudan açtıysanız 1-2 saat içerisinde dönüş oluyor. Mail adresinize bildirim düşer bilginize.
Nardoo Decapat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #7 aksiyonel dedi: Kategori seçimini doğru konudan açtıysanız 1-2 saat içerisinde dönüş oluyor. Mail adresinize bildirim düşer bilginize. Genişletmek için tıkla... İşte ne yazık ki doğru konudan açmama rağmen 24 saat geçmesine rağmen hala geri dönüş yapılmadı. Yani aslında ticket a cevap verildi ve bana 17 tane soru sorulda cevaplarını vermemin 24 saat geçmesine rağmen hala geri dönüş yok. aksiyonel dedi: Kategori seçimini doğru konudan açtıysanız 1-2 saat içerisinde dönüş oluyor. Mail adresinize bildirim düşer bilginize. Genişletmek için tıkla... irsuya dedi: 2 gün içerisinde gelir, eğer ticketi genel sorudan açtıysanız maksimum 1 hafta sürecektir. Genişletmek için tıkla... trkisser77 dedi: Hep değişiyor en fazla 1 gün en az 1-2 saat içinde. Genişletmek için tıkla...
aksiyonel dedi: Kategori seçimini doğru konudan açtıysanız 1-2 saat içerisinde dönüş oluyor. Mail adresinize bildirim düşer bilginize. Genişletmek için tıkla... İşte ne yazık ki doğru konudan açmama rağmen 24 saat geçmesine rağmen hala geri dönüş yapılmadı. Yani aslında ticket a cevap verildi ve bana 17 tane soru sorulda cevaplarını vermemin 24 saat geçmesine rağmen hala geri dönüş yok. aksiyonel dedi: Kategori seçimini doğru konudan açtıysanız 1-2 saat içerisinde dönüş oluyor. Mail adresinize bildirim düşer bilginize. Genişletmek için tıkla... irsuya dedi: 2 gün içerisinde gelir, eğer ticketi genel sorudan açtıysanız maksimum 1 hafta sürecektir. Genişletmek için tıkla... trkisser77 dedi: Hep değişiyor en fazla 1 gün en az 1-2 saat içinde. Genişletmek için tıkla...
aksiyonel Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 1.339 Çözümler 6 Yer İstanbul 9 Eylül 2022 #8 Bu bir süreç. Konunun çözümüne dair altyapının hazırlanması belli bir süre alacaktır. Spesifik bir durumsa mutlaka uzun sürecektir.
Bu bir süreç. Konunun çözümüne dair altyapının hazırlanması belli bir süre alacaktır. Spesifik bir durumsa mutlaka uzun sürecektir.
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.335 Çözümler 7 Yer Ankara 9 Eylül 2022 #9 Nardoo dedi: LoL'de ticket açtım ve 1 gün geçti hala cevap yok. Ne zamana gelir? Genişletmek için tıkla... Konuya göre değişir ya da yoğunluğa göre.
Nardoo dedi: LoL'de ticket açtım ve 1 gün geçti hala cevap yok. Ne zamana gelir? Genişletmek için tıkla... Konuya göre değişir ya da yoğunluğa göre.
Nardoo Decapat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #10 trurebellion dedi: Konuya göre değişir ya da yoğunluğa göre. Genişletmek için tıkla... 2 gün oldu hala yok.
trurebellion dedi: Konuya göre değişir ya da yoğunluğa göre. Genişletmek için tıkla... 2 gün oldu hala yok.