Kzylx1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 529 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #1 10 maçtan fazla oynadım hala ilerlemedi ne yapabilirim?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.196 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 13 Şubat 2023 #2 Görevde söylendiği gibi kırmızı ve sarı wardları kullandınız mı hocam ?
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.423 Çözümler 33 13 Şubat 2023 #3 İstemciyi kapatıp açın eğer düzelmezse normal oyun girip maç içerisinde toplam 3 kontrol totemi ve 10 tane normal veya kontrol totemi yerleştirin
İstemciyi kapatıp açın eğer düzelmezse normal oyun girip maç içerisinde toplam 3 kontrol totemi ve 10 tane normal veya kontrol totemi yerleştirin
Kzylx1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 529 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #4 CS Relboron dedi: Görevde söylendiği gibi kırmızı ve sarı wardları kullandınız mı hocam ? Genişletmek için tıkla... Evet hocam ikisinide koydum. Shfly dedi: İstemciyi kapatıp açın eğer düzelmezse normal oyun girip maç içerisinde toplam 3 kontrol totemi ve 10 tane normal veya kontrol totemi yerleştirin Genişletmek için tıkla... Hocam yapıyorum zaten. Çözüm yolu falan yok mu arkadaşlar? Son düzenleme: 13 Şubat 2023
CS Relboron dedi: Görevde söylendiği gibi kırmızı ve sarı wardları kullandınız mı hocam ? Genişletmek için tıkla... Evet hocam ikisinide koydum. Shfly dedi: İstemciyi kapatıp açın eğer düzelmezse normal oyun girip maç içerisinde toplam 3 kontrol totemi ve 10 tane normal veya kontrol totemi yerleştirin Genişletmek için tıkla... Hocam yapıyorum zaten. Çözüm yolu falan yok mu arkadaşlar?
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.423 Çözümler 33 13 Şubat 2023 #5 Kzylx1 dedi: Evet hocam ikisinide koydum. Hocam yapıyorum zaten. Çözüm yolu falan yok mu arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Oyuncu destek ekibine bilet gönderin.
Kzylx1 dedi: Evet hocam ikisinide koydum. Hocam yapıyorum zaten. Çözüm yolu falan yok mu arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Oyuncu destek ekibine bilet gönderin.