L L2Efe02 Centipat Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 115 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #1 Merhaba. Yeni sistem ile totem değiştiremiyorum. Acaba nereden değiştirebilirim?
Çözüm tsaana9 2 Şubat 2024 DerratiX dedi: Kapalı seçimde yapılmıyor olabilir ben sıralıdan bahsetmiştim. Genişletmek için tıkla... Sıralı seçim girin 1 el. Sağ tarafta tutuşturun yanında:
DerratiX dedi: Kapalı seçimde yapılmıyor olabilir ben sıralıdan bahsetmiştim. Genişletmek için tıkla... Sıralı seçim girin 1 el. Sağ tarafta tutuşturun yanında:
DerratiX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 2.508 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #2 Karakter seçim ekranında rün sayfası seçtiğiniz yerin sağ veya sol tarafında totem resmi olur, oradan değiştirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Karakter seçim ekranında rün sayfası seçtiğiniz yerin sağ veya sol tarafında totem resmi olur, oradan değiştirebilirsiniz.
KS KS L L2Efe02 Centipat Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 115 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #3 Nerede acaba? @DerratiX DerratiX dedi: Karakter seçim ekranında rün sayfası seçtiğiniz yerin sağ veya sol tarafında totem resmi olur, oradan değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Nerede acaba? @DerratiX DerratiX dedi: Karakter seçim ekranında rün sayfası seçtiğiniz yerin sağ veya sol tarafında totem resmi olur, oradan değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
DerratiX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 2.508 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #4 L2Efe02 dedi: Nerede acaba? Eki Görüntüle 2099030 @DerratiX Genişletmek için tıkla... Kapalı seçimde yapılmıyor olabilir ben sıralıdan bahsetmiştim. Artı 0 Eksi
L2Efe02 dedi: Nerede acaba? Eki Görüntüle 2099030 @DerratiX Genişletmek için tıkla... Kapalı seçimde yapılmıyor olabilir ben sıralıdan bahsetmiştim.
tsaana9 Picopat Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 119 Çözümler 3 2 Şubat 2024 #5 DerratiX dedi: Kapalı seçimde yapılmıyor olabilir ben sıralıdan bahsetmiştim. Genişletmek için tıkla... Sıralı seçim girin 1 el. Sağ tarafta tutuşturun yanında: Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
DerratiX dedi: Kapalı seçimde yapılmıyor olabilir ben sıralıdan bahsetmiştim. Genişletmek için tıkla... Sıralı seçim girin 1 el. Sağ tarafta tutuşturun yanında: