LoL TR bitiyor

Bizde bir söz vardır.
Chatte gülmek için (lol) yazarız.
Hocam tr’de lol bitebileceğini sanmıyorum.

Onu monu bilmem,benim akrabam kendisi söylediğine göre 1.Sezon Avrupa 1. idi.Ona başlıyayım mı diye sorduğumda başlama demişti.

Onu monu bilmem, benim akrabam kendisi söylediğine göre 1.sezon Avrupa 1. idi. Ona başlayayım mı diye sorduğumda başlama demişti.

Arkadaşlarınız ile eğlenceli bir oyun.

Hocam bizde arkadaş ve kuzenlerle EU geçmeyi düşünüyoruz yeni sezonda ben TR'de kasıyorum sıfırdan kostüm biriktirmek için vs. maddi durumum iyi sayılır da RP gereksiz pahalı EU da.

Bir aram atacağım alt tarafı.

15-20 dk bekliyorum 1 maç için. Çok çok üst lig falanda değilim nasıl bir bekleme süresi bu.

29. seviye hesap bu çar. 150 üzerine bekleme süresinden dolayı yaklaşamıyorum bile.

30 leveldan önceki hesaplarda bu bekleme süreleri çok çünkü artık 1-30 arası botla kasılıyor hesaplar onlarda yapay zekada kasıyorlar

30 leveldan önceki hesaplarda bu bekleme süreleri çok çünkü artık 1-30 arası botla kasılıyor hesaplar onlarda yapay zekada kasıyorlar
Zaten mantıklı olan o frash hesap da. Sonra normal oyun da win streak yapıp elo yükseliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…