LoL TR, ve EUW serverındeki deneyimlerim

TR'de challenger olmama rağmen küfür, hakaret bitmemişti. Sonra da chall iken TR'yi bırakıp EUNE'ye geçtim, orada da kısa sürede Master oldum. EUW'ye geçmedim çünkü bizim vatandaş orayı da işgal etmiş.

EUW serveri gerçekten çok iyi, bir İspanyol gelmişti oyunuma ve oynamayı pek bilmiyordu. Ben de şakasına flame atmıştım, hemen ardından bir Morgana vardı ve ona yardımcı oluyordu, beni ciddiye alıp susturmaya çalışıyordu. O an medeniyeti anladım...

İfadeler: RPM
Hocam nick alabilir miyim? Belki gireriz TR svsinde birlikte. Soraka, yuumi, leona, çok az da olsa rakan, braum, nami, malphite oynuyorum.
Euw sunucusu dahi kötü bu oyunda. En iyisi kore sunucusuna giderek İngilizce anlaşmak. Daha zor oldukları için kendinizi daha rahat geliştirebiliyorsunuz.

Hocam TR'de challenger olmak sürünmek ile aynı. Maça giriyorum. Adam benim 700 lp var erime olmasın diye girdim deyip maçı trollüyor. Wintrade havalarda uçuşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…