omeyyu Hectopat Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 728 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara 18 Temmuz 2021 #1 Selamlar Duo arıyorum ligim gümüş 2 46 lp. Önceki sezon altın 4 olarak sezonu tamamlamış bulunmaktayım. Support mainim dereceli kasacak biri arıyorum. Şart olarak yaşı 16 üstü olsun bronz olmasın yeter. Nickimi aşağıya bırakıyorum.
Selamlar Duo arıyorum ligim gümüş 2 46 lp. Önceki sezon altın 4 olarak sezonu tamamlamış bulunmaktayım. Support mainim dereceli kasacak biri arıyorum. Şart olarak yaşı 16 üstü olsun bronz olmasın yeter. Nickimi aşağıya bırakıyorum.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #2 15 yaşındayım Mic açamam ligim Silver 4 top lane oyuncusuyum ama Aurelion Sol mainim.
omeyyu Hectopat Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 728 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara 18 Temmuz 2021 #3 yaraliordek dedi: 15 yaşındayım Mic açamam ligim Silver 4 top lane oyuncusuyum ama Aurelion Sol mainim. Genişletmek için tıkla... Ben jungle geçer seni camplerim sana lane kazandırırım şu an evde değilim sen istek at gelince bakıcam.
yaraliordek dedi: 15 yaşındayım Mic açamam ligim Silver 4 top lane oyuncusuyum ama Aurelion Sol mainim. Genişletmek için tıkla... Ben jungle geçer seni camplerim sana lane kazandırırım şu an evde değilim sen istek at gelince bakıcam.