Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #1 Launcher'da sadece rünler falan Türkçe gözüküyor, gerisi İngilizce. Normal oyunda da her şey İngilizce. Bunu nasıl geri Türkçeye çevirebilirim?
Launcher'da sadece rünler falan Türkçe gözüküyor, gerisi İngilizce. Normal oyunda da her şey İngilizce. Bunu nasıl geri Türkçeye çevirebilirim?
Çözüm ChapterCiq 2 Eylül 2023 Rub dedi: Nafile hocam. Locale ve region diyor. Bende ikisi de tr_TR ve TR. Genişletmek için tıkla... İngilizce yapın hocam. Sonra dosyaların içinden yönetici olarak çalıştırın. Olursa tekrar Türkçeye çevirin.
Rub dedi: Nafile hocam. Locale ve region diyor. Bende ikisi de tr_TR ve TR. Genişletmek için tıkla... İngilizce yapın hocam. Sonra dosyaların içinden yönetici olarak çalıştırın. Olursa tekrar Türkçeye çevirin.
ChapterCiq Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #2 Oyunu tekrar İngilizce yapın sonra tekrar Türkçeye çevirin. Yönetici olarak başlatmayı unutmadınız değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Oyunu tekrar İngilizce yapın sonra tekrar Türkçeye çevirin. Yönetici olarak başlatmayı unutmadınız değil mi?
KS KS Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #3 ChapterCiq dedi: Hocam benim kusurum tam okumamışım hızlı okumaya çalışıyorum internet az oyunu tekrar İngilizce yapın sonra tekrar Türkçe ye çevirin. Yönetici olarak başlatmayı unutmadınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam oyun zaten ingilizce. Geri türkçeye çevireceğim yer nerede peki? Artı 0 Eksi
ChapterCiq dedi: Hocam benim kusurum tam okumamışım hızlı okumaya çalışıyorum internet az oyunu tekrar İngilizce yapın sonra tekrar Türkçe ye çevirin. Yönetici olarak başlatmayı unutmadınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam oyun zaten ingilizce. Geri türkçeye çevireceğim yer nerede peki?
ChapterCiq Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #4 Rub dedi: Hocam oyun zaten ingilizce. Geri türkçeye çevireceğim yer nerede peki? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video yardımcı olabilir. Artı 0 Eksi
Rub dedi: Hocam oyun zaten ingilizce. Geri türkçeye çevireceğim yer nerede peki? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video yardımcı olabilir.
KS KS Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #5 ChapterCiq dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Nafile hocam. Locale ve region diyor. Bende ikiside tr_TR ve TR. Artı 0 Eksi
ChapterCiq dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Nafile hocam. Locale ve region diyor. Bende ikiside tr_TR ve TR.
ChapterCiq Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #6 Rub dedi: Nafile hocam. Locale ve region diyor. Bende ikisi de tr_TR ve TR. Genişletmek için tıkla... İngilizce yapın hocam. Sonra dosyaların içinden yönetici olarak çalıştırın. Olursa tekrar Türkçeye çevirin. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Rub dedi: Nafile hocam. Locale ve region diyor. Bende ikisi de tr_TR ve TR. Genişletmek için tıkla... İngilizce yapın hocam. Sonra dosyaların içinden yönetici olarak çalıştırın. Olursa tekrar Türkçeye çevirin.
pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.616 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #7 Rub dedi: Nafile hocam. Locale ve region diyor. Bende ikiside tr_TR ve TR. Genişletmek için tıkla... İngilizce yapın sonra geri tr tr yapın diyor sanırım. Artı 0 Eksi
Rub dedi: Nafile hocam. Locale ve region diyor. Bende ikiside tr_TR ve TR. Genişletmek için tıkla... İngilizce yapın sonra geri tr tr yapın diyor sanırım.
KS KS Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #8 pidee dedi: İngilizce yapın sonra geri tr tr yapın diyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Düzeldi hocam. Halbuki ingilizce yapıp tr tr yapmıştım önceden. Fakat dosyalardan çalıştırmamıştım client'i. Artı 0 Eksi
pidee dedi: İngilizce yapın sonra geri tr tr yapın diyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Düzeldi hocam. Halbuki ingilizce yapıp tr tr yapmıştım önceden. Fakat dosyalardan çalıştırmamıştım client'i.