LoL üzerinden panel atılabilir mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorum saçma bir konu ama bir oyunum sonunda bir adam bana arkadaşlık isteği atıp panel üzerinden sıkıntı işler çevireceğini söyledi. Bir şey yapabilir mi isim soy isim olmadan?

Arkadaşlar biliyorum saçma bir konu ama bir oyunum sonunda bir adam bana arkadaşlık isteği atıp panel üzerinden sıkıntı işler çevireceğini söyledi. Bir şey yapabilir mi isim soy isim olmadan?
İsim soy isim olsa bile yaşadığınız yer veya telefon numarası gibi bilgiler olmadan bulması çok zor. Hele isminiz yaygın bir isimse. Hiçbir şey yapamaz yani

Tamam, bir de bu mesajları bana attığının videosu var benim elimde. Arkada NVDIA'dan kayıt açıkmış şansa, Riot'a bunu ticket olarak atsam herhangi bir şey çıkar mı?

Sana bu konuda en ufak birşey yapamaz. Sen sadece kimliğini açığa çıkarmadan, ona özel bilgilerini vermeden konuşmaya devam et. Eğer sana tehdit gibi şeylerde bulunursa ilk Riot'a ticket at, sonrasında da baktın için yine rahat etmiyor kimliğini gizleyerek şikayette bulun karakolda.

Sana bu konuda en ufak birşey yapamaz. Sen sadece kimliğini açığa çıkarmadan, ona özel bilgilerini vermeden konuşmaya devam et. Eğer sana tehdit gibi şeylerde bulunursa ilk Riot'a ticket at, sonrasında da baktın için yine rahat etmiyor kimliğini gizleyerek şikayette bulun karakolda.
Tamam hocam, sağ olun hepiniz. Riota ticket attım, adamı da engelledim çok uğraşamayacağım gece gece bununla. İyi geceler hepinize

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı