lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.713 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #1 Merhaba, LoL'de maça girerken kurulumda sıkıntı oluştu deyip dosyaları doğruluyor. Oyun HDD'ydi sildim. Şimdi SSD'ye kuruyorum HDD ile bir alakası var mıdır?
Merhaba, LoL'de maça girerken kurulumda sıkıntı oluştu deyip dosyaları doğruluyor. Oyun HDD'ydi sildim. Şimdi SSD'ye kuruyorum HDD ile bir alakası var mıdır?
Çözüm lusie 2 Kasım 2024 WerBeastDu dedi: Bu yama sorunlu maalesef. Düzelttiler göyya lakin hala oluyor. Ekstra olarak bir dosya silinmesini önerenler olmuştu lakin hangi dosya bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim SSD'ye attım. WerBeastDu dedi: Bu yama sorunlu maalesef. Düzelttiler göyya lakin hala oluyor. Ekstra olarak bir dosya silinmesini önerenler olmuştu lakin hangi dosya bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... SSD'ye kurdum bir sürü maç girdim hala bu hatayı vermedi şimdilik çözüldü diyebiliriz.
WerBeastDu dedi: Bu yama sorunlu maalesef. Düzelttiler göyya lakin hala oluyor. Ekstra olarak bir dosya silinmesini önerenler olmuştu lakin hangi dosya bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim SSD'ye attım. WerBeastDu dedi: Bu yama sorunlu maalesef. Düzelttiler göyya lakin hala oluyor. Ekstra olarak bir dosya silinmesini önerenler olmuştu lakin hangi dosya bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... SSD'ye kurdum bir sürü maç girdim hala bu hatayı vermedi şimdilik çözüldü diyebiliriz.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 2 Kasım 2024 #2 Bu yama sorunlu maalesef. Düzelttiler göyya lakin hala oluyor. Ekstra olarak bir dosya silinmesini önerenler olmuştu lakin hangi dosya bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Bu yama sorunlu maalesef. Düzelttiler göyya lakin hala oluyor. Ekstra olarak bir dosya silinmesini önerenler olmuştu lakin hangi dosya bilmiyorum.
KS KS lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.713 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #3 WerBeastDu dedi: Bu yama sorunlu maalesef. Düzelttiler göyya lakin hala oluyor. Ekstra olarak bir dosya silinmesini önerenler olmuştu lakin hangi dosya bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim SSD'ye attım. WerBeastDu dedi: Bu yama sorunlu maalesef. Düzelttiler göyya lakin hala oluyor. Ekstra olarak bir dosya silinmesini önerenler olmuştu lakin hangi dosya bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... SSD'ye kurdum bir sürü maç girdim hala bu hatayı vermedi şimdilik çözüldü diyebiliriz. Son düzenleme: 6 Kasım 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
WerBeastDu dedi: Bu yama sorunlu maalesef. Düzelttiler göyya lakin hala oluyor. Ekstra olarak bir dosya silinmesini önerenler olmuştu lakin hangi dosya bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim SSD'ye attım. WerBeastDu dedi: Bu yama sorunlu maalesef. Düzelttiler göyya lakin hala oluyor. Ekstra olarak bir dosya silinmesini önerenler olmuştu lakin hangi dosya bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... SSD'ye kurdum bir sürü maç girdim hala bu hatayı vermedi şimdilik çözüldü diyebiliriz.