tuğrulefe20 Centipat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 15 Çözümler 1 6 Nisan 2020 #1 LOL oyununa girerken bu hata ile karşılaşıyorum. Ayrıca oyun İngilizce olmuş. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2020
Ahmet Uçar Centipat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2020 #2 Hesabınızdan çıkış yapın Riot Games ve League of Legends ile ilgili olan her şeyi kapatın. Ardından oyunu açıp hesabınıza giriş yapın. Artı 0 Eksi
Hesabınızdan çıkış yapın Riot Games ve League of Legends ile ilgili olan her şeyi kapatın. Ardından oyunu açıp hesabınıza giriş yapın.
KS KS tuğrulefe20 Centipat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 15 Çözümler 1 7 Nisan 2020 #3 Ahmet Uçar dedi: Hesabinızdan çıkış yapın Riot Games ve League of Legends ile ilgili olan her şeyi kapatın. Ardından oyunu açıp hesabinıza giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Oturum açma sırasında bir hata meydana geldi diyor oyunu yeniden yükledim ama olmuyor hesabi bile değiştim sonuç aynı. Artı 0 Eksi
Ahmet Uçar dedi: Hesabinızdan çıkış yapın Riot Games ve League of Legends ile ilgili olan her şeyi kapatın. Ardından oyunu açıp hesabinıza giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Oturum açma sırasında bir hata meydana geldi diyor oyunu yeniden yükledim ama olmuyor hesabi bile değiştim sonuç aynı.
Ahmet Uçar Centipat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2020 #4 Vallahi bilemedim. Destek ile görüşmeyi denediniz mi kendi sitesinden? Onlar size yardımcı olacaktır. Artı 0 Eksi
Vallahi bilemedim. Destek ile görüşmeyi denediniz mi kendi sitesinden? Onlar size yardımcı olacaktır.
KS KS tuğrulefe20 Centipat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 15 Çözümler 1 7 Nisan 2020 #5 Ahmet Uçar dedi: Vallahi bilemedim. Destek ile görüşmeyi denediniz mi kendi sitesinden? Onlar size yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Oyunda problem olmuş serverlar çökmüş açıldı az önce girdim yine de teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Ahmet Uçar dedi: Vallahi bilemedim. Destek ile görüşmeyi denediniz mi kendi sitesinden? Onlar size yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Oyunda problem olmuş serverlar çökmüş açıldı az önce girdim yine de teşekkür ederim.