PatatesKaan Decapat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #1 LoL'e girerken LoL'de ismim <unknown player> diye gözüküyor ve hiçbir menü yüklenmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2023
yagzzsz Zeptopat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #11 çözümünü bulan banada söyleyebilirmi 3 gündür böyle ve denemediğim şey kalmadı Artı 0 Eksi
Lime_a Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.377 Çözümler 7 2 Eylül 2024 #12 yagzzsz dedi: Çözümünü bulan bana da söyleyebilir mi 3 gündür böyle ve denemediğim şey kalmadı Genişletmek için tıkla... Bende vardı. Görev Yöneticisi'nden LoL ve Riot uygulamalarını kapatıp tekrar açtığımda düzeldi. Artı 0 Eksi
yagzzsz dedi: Çözümünü bulan bana da söyleyebilir mi 3 gündür böyle ve denemediğim şey kalmadı Genişletmek için tıkla... Bende vardı. Görev Yöneticisi'nden LoL ve Riot uygulamalarını kapatıp tekrar açtığımda düzeldi.
EYOKR4L Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #13 yagzzsz dedi: Çözümünü bulan bana da söyleyebilir mi 3 gündür böyle ve denemediğim şey kalmadı. Genişletmek için tıkla... Bende çözemedim sen çözüm yolunu buldun mu? Artı 0 Eksi
yagzzsz dedi: Çözümünü bulan bana da söyleyebilir mi 3 gündür böyle ve denemediğim şey kalmadı. Genişletmek için tıkla... Bende çözemedim sen çözüm yolunu buldun mu?