nojogen Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 205 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #1 Bugün oyuna girdiğimde bununla karşılaştım, farklı bir hesapla denediğimde ise de yine bu hatayla karşılaştım. Çözümü nedir?
Bugün oyuna girdiğimde bununla karşılaştım, farklı bir hesapla denediğimde ise de yine bu hatayla karşılaştım. Çözümü nedir?
Çözüm L L Lari 4 Haziran 2025 Görev Yöneticisi'nden Riot Client'i kapatıp tekrar açın, sorun düzelecektir.
L Lari Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 64 Çözümler 2 4 Haziran 2025 #2 Görev Yöneticisi'nden Riot Client'i kapatıp tekrar açın, sorun düzelecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS nojogen Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 205 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #3 Lari dedi: Görev Yöneticisi'nden Riot Client'i kapatıp tekrar açın, sorun düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam, bir an ban yedim diye aklım gitti. Çok basit bir çözümmüş Artı 0 Eksi
Lari dedi: Görev Yöneticisi'nden Riot Client'i kapatıp tekrar açın, sorun düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam, bir an ban yedim diye aklım gitti. Çok basit bir çözümmüş