LoL "unkown Player" hatası

DevoBey

Femtopat
Daha fazla  
Oyuna giriyorum fakat sağ üstte kullanıcı adım unknown Player oluyor ve bir şeye giremiyorum. Ban yiyecek bir şey de yapmadım. Ne yapacağımı bilemedim.

Sizden kaynaklı değil hocam Riot'un saçma sapan işleri. Bende de oluyor arada kapatıp açınca falan düzeliyor bazen defalarca kapat aç yapıyorum. Direkt Riot'un hatası.

Sizden kaynaklı değil hocam Riot'un saçma sapan işleri. Bende de oluyor arada kapatıp açınca falan düzeliyor bazen defalarca kapat aç yapıyorum. Direkt Riot'un hatası.

Evet fark ettim sıfır hesap açtım gene aynı hata hala düzelmedi klasik Riot teşekkürler.

10 kere gir çık yaptım ama hala düzelmedi

Evet fark ettim sıfır hesap açtım gene aynı hata hala düzelmedi klasik Riot teşekkürler.

10 kere gir çık yaptım ama hala düzelmedi

Düzelmediyse Riot'a ticket at bu genelde oyuna yama yüklerlerken girmene engel olması için yapılmış bir şey ben az önce girdim birkaç el bir sıkıntı yok seninki buga girmiş olabilir.

Düzelmediyse Riot'a ticket at bu genelde oyuna yama yüklerlerken girmene engel olması için yapılmış bir şey ben az önce girdim birkaç el bir sıkıntı yok seninki buga girmiş olabilir.

Ticket attımda klasik şeyler yazdılar oyun sil kur falan diye gene de teşekkürler yardımcı olduğunuz için.

Az kafa dinlersiniz boş verin daha iyi yavaştan yavaştan bırakın oyunu bence hatta

Evet iyi oldu bende oyunu bırakmayı düşünüyordum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…