LoL oynuyordum dıardaydım clien açıkmış. Biri hesabıma girmi tüm arkadaşlara bir site linki atmış. Hesap satın alma linki adam oyuna girmiş. Ben de girdim Client'e 2 maç attım maç sonu maçtan att. Sonra bir daha giremedim. Farklı hesaba giriyor ama.
senin hesap çalınmış veya yasaklandın,geçiçi olarak banlanmış olabilirsin ama hesap çalmasıysa eğer riotun sitesine girip acilen şifreni değiştir ama bunu yapamıyorsan ticket aç bende böyle çaldırdım hesabımı 3 günde kurtardılar hesabımı
Riot sitesinden girmeyi denedin mi ? Riot hesabın duruyor mu bilgileri değişmediğini teyit etmek için. Gmail'in gittiyse ve onunda kurtarma bilgisi elinde yoksa bilete yanıt gelmesini beklemekten başka elden bir şey gelmez bağlı olan gmaili kaldırırlar ve yeni şifreyle girip yeni bir posta bağlarsın hesaba tabi bilette hesabınla ilgili bazı soruları cevaplaman lazım işte ilk kostümün hesabı açma tarihin gibi kanıtlayınca olumlu yanıt alabiliyorsun. Muhtemelen süreli olarak ban yedin perma yediysen de geçmiş olsun onu açmıyorlar diye biliyorum. Benim de şöyle bir durumum olmuştu hesaba internet kafede oynarken sanırım kafe sahibi bilgisayara key logger koyup şifreyi kaydetmiş (ağır çakallık yapmış kısaca aklı sıra) çünkü şifreyi benden başka bilen yoktu ve telefonuma şifre değiştirme isteği falan gelmişti benden sonra maç atılmıştı hesapta dışarıda oynarken mutlaka güvendiğin biri bulunsun pc başında.