celalfe Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 628 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar bende 13K Darius var. Maça girerken onu nasıl gösterebilirim? Anlatamadım ama anlamışsınızdır umuyorum.
Arkadaşlar bende 13K Darius var. Maça girerken onu nasıl gösterebilirim? Anlatamadım ama anlamışsınızdır umuyorum.
MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.098 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #2 celalfe dedi: Arkadaşlar bende 13K Darius var. Maça girerken onu nasıl gösterebilirim? Anlatamadım ama anlamışsınızdır umuyorum. Genişletmek için tıkla... Ctrl+6 yapmalısın ama şu an açık olmayabilir.
celalfe dedi: Arkadaşlar bende 13K Darius var. Maça girerken onu nasıl gösterebilirim? Anlatamadım ama anlamışsınızdır umuyorum. Genişletmek için tıkla... Ctrl+6 yapmalısın ama şu an açık olmayabilir.
KayraWs Decipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #3 Adamlar görüyor zaten isterse, daha da gözünemi sokcan adamların 13K Darius'u.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 27 Eylül 2023 #4 Maça girerek 13 K olduğunu görüyor. Onun dışında CTRL + 6 ile belli bir ustalı skoruna kadar ustalık bayraklarını gösterebilirsin.
Maça girerek 13 K olduğunu görüyor. Onun dışında CTRL + 6 ile belli bir ustalı skoruna kadar ustalık bayraklarını gösterebilirsin.
celalfe Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 628 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #5 Hoca KayraWs dedi: Adamlar görüyor zaten isterse, daha da gözünemi sokcan adamların 13K Darius'u. Genişletmek için tıkla... Hocamm yanlış anlamışsınız. Benim kimseningözüne sokma gibi bir amacım yok. Sadece nasıl oluyor dedim.
Hoca KayraWs dedi: Adamlar görüyor zaten isterse, daha da gözünemi sokcan adamların 13K Darius'u. Genişletmek için tıkla... Hocamm yanlış anlamışsınız. Benim kimseningözüne sokma gibi bir amacım yok. Sadece nasıl oluyor dedim.
KayraWs Decipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #6 celalfe dedi: Hoca. Hocamm yanlış anlamışsınız. Benim kimseningözüne sokma gibi bir amacım yok. Sadece nasıl oluyor dedim. Genişletmek için tıkla... Anladımda, sanki onu değil başka bir şeyi kastediyormuşsunuz gibi geldi, kusurabakmayın.
celalfe dedi: Hoca. Hocamm yanlış anlamışsınız. Benim kimseningözüne sokma gibi bir amacım yok. Sadece nasıl oluyor dedim. Genişletmek için tıkla... Anladımda, sanki onu değil başka bir şeyi kastediyormuşsunuz gibi geldi, kusurabakmayın.
celalfe Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 628 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #7 KayraWs dedi: Anladımda, sanki onu değil başka bir şeyi kastediyormuşsunuz gibi geldi, kusurabakmayın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam estağfurullah. Yani sordum sadece. Siz kusura bakmayın yanlış anlatmışsam.
KayraWs dedi: Anladımda, sanki onu değil başka bir şeyi kastediyormuşsunuz gibi geldi, kusurabakmayın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam estağfurullah. Yani sordum sadece. Siz kusura bakmayın yanlış anlatmışsam.
KayraWs Decipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #8 celalfe dedi: Yok hocam estağfurullah. Yani sordum sadece. Siz kusura bakmayın yanlış anlatmışsam. Genişletmek için tıkla... Hocam dalgasına yazdıydımda, sert gibi yazmışım sanki, şimdi fark ettim, belki bir emoji yumuşatırdı ;D
celalfe dedi: Yok hocam estağfurullah. Yani sordum sadece. Siz kusura bakmayın yanlış anlatmışsam. Genişletmek için tıkla... Hocam dalgasına yazdıydımda, sert gibi yazmışım sanki, şimdi fark ettim, belki bir emoji yumuşatırdı ;D
celalfe Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 628 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #9 KayraWs dedi: Hocam dalgasına yazdıydımda, sert gibi yazmışım sanki, şimdi fark ettim, belki bir emoji yumuşatırdı ;D Genişletmek için tıkla... Olabilir. :d
KayraWs dedi: Hocam dalgasına yazdıydımda, sert gibi yazmışım sanki, şimdi fark ettim, belki bir emoji yumuşatırdı ;D Genişletmek için tıkla... Olabilir. :d
Radiant Virtue Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #10 celalfe dedi: Olabilir. :d Genişletmek için tıkla... Maça girerken 4. seviye ve üstü olan ustalıklar görünür. 13K Darius 4. seviye ustalıktadır. Maça girerken gözükür. Oyun içinde de CTRL+6 basarak emoji şeklinde o şampiyonun ustalık seviyesi gösterilir.
celalfe dedi: Olabilir. :d Genişletmek için tıkla... Maça girerken 4. seviye ve üstü olan ustalıklar görünür. 13K Darius 4. seviye ustalıktadır. Maça girerken gözükür. Oyun içinde de CTRL+6 basarak emoji şeklinde o şampiyonun ustalık seviyesi gösterilir.