LOL ve CS GO için 2500 TL sistem tavsiyesi

Kadir Güney

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi lol ve cs go oynayacağım ( sonradan farklı oyunlar da olabilir). 2500 TL bütçe ayırdım. Belirttiğim oyunları kaldırmasını değil, en üst seviye ayarlarda hiçbir takılma olmamasını istiyorum. İlk kez sistem toplayacağım, hız aşırtma gibi işlemler yapmak tercihim değil. Mümkünse SSD ve i5 işlemci olsun. Monitör ve klavye için de ayrı olarak 600 TL civarı bütçem var. Tavsiyelerinizi bekliyorum. :)

Eğer 300 lira gibi bir takviye bulursan ekran kartını gtx 970'e çıkarmanı öneririm.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2016-04-16 19.52.22.png
    Ekran Resmi 2016-04-16 19.52.22.png
    311,2 KB · Görüntüleme: 407
Bana çok düşük geldi bu değerler, Technopat 2500 TL oyun pc toplama rehberi daha iyi gibi sanki.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu sistemin yalnızca işlemcisini i5 yapmak istiyorum, hangi modelini almalıyım sizce? Bir de monitör ve klavye önerebilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı