LOL ve CS:GO için CPU, anakart önerisi

fıratiyem

Hectopat
Arkadaşlar bilgisayarım internet bilgisayarı. Kendi imkanlarımla bi anakartla AMD işlemcisi almak istiyorum. LOL'de CS:GO'da kasmasın yeter. Ekran kartım RAM'ım falan var sadece anakartla işlemcim kötü. İşlemcim AMD Sempron 145 processor 2.80 GHz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Şimdi buraya i3 serisi işlemci önerecek arkadaşlarım gelecektir. Çünkü neden csgo ve lol giriş seviyesi oyunlar olduğundan.
Kesinlikle onlara uymamanı tavsiye ederim. lol'ü bilmem ama csgo işlemci yükü ile çalışan bir oyun. Ve işlemci performansın neyse ona göre bir geri dönüş alıyorsun. i5 serisi ve min 3.4@ olmasını öneririm.

Farkettiysen ekran kartını sormadım bile çünkü ekran kartına yük bindiren oyunlar değildir kendileri. Anakart ise giriş seviyesi olsa yeter gibi.

Oldu 200 liralık ekran kartı taksın o zaman arkadaş. Önemli olan işlemci ya. Minimum i5 ve 3.4 GHZ önermişsin. O zaman i5 6400 CS GO için geride kalıyor, onu da tavsiye etme. B250M PRO-VDH ile G4560 tercih edebilirsiniz.

RAM lerin DDR3 ise MSI H81M P33 ve G3258 işlemci tercih edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…