LoL ve CS2 oyun arkadaşı

xMert

Kilopat
Merhaba. Son zamanlarda yalnız oynamaktan sıkılmaya başladım. Saygılı ve sakin oyun arkadaşı arıyorum. Beraber rank bile kassak amacımızın eğlenmek olduğunun bilincinde olan arkadaş arıyorum. 2 oyunda da rankım yok sayılır. Düzenli rank kasan biri değilim ama duomla oynayabilirim. Yaşım 24. Benden küçük biri de olabilir sakıncası yok
Steam arkadaş kodum: 311286776

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba isterseniz LoL'de ben olabilirim CS için şu an bir fikrim yok ama yüklemeyi düşünüyorum önceden söyleyeyim yaşım sizden küçük.

Merhaba isterseniz LoL'de ben olabilirim CS için şu an bir fikrim yok ama yüklemeyi düşünüyorum önceden söyleyeyim yaşım sizden küçük.
Merhaba. Kardeşim karşılıklı sevgi saygı çerçevesinde iletişim kurabildikten sonra yaşın bir önemi yok. Steam den ekleyebilirsin.

Merhaba. Kardeşim karşılıklı sevgi saygı çerçevesinde iletişim kurabildikten sonra yaşın bir önemi yok. Steam'den ekleyebilirsin.

Bilgisayarı yeni aldım daha Steam yüklemedim şu an LoL ismimi versem oradan ekleseniz olur mu*

Yaş sınırı yoksa bende gelebilirim hocam hafta içi çok aktif olamam ama.
2 oyunuda oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…