Psyche

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar League of Legends, Knight Online gibi çok fazla sistem gerektirmeyen oyunlar oynuyorum.
Zamanında aldığım Casper marka bilgisayarın özellikleri aslında yeterli seviyedey- di. Bugüne kadar.
Bundan birkaç tık daha öteye götürecek olan uygun fiyatlı ve güncel bir sistem toplamak istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
Not: Kasa, SSD ve HDD var.

Şu anki bilgisayarımın özellikleri:
İşlemci:
İntel Core i5 CPU 650 @ 3,20GHz
Ekran K: ATI Radeon 4600 Series

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Son düzenleme:
Fazla bütçe gerektirmeyen oyunlar fakat knight seni biraz zorlar. Bu yüzden bütçeni 2000-2250 TL arasında tutarsan hem uzun ömürlü hem de uzun vadeli performans ve rahatlık yakalamış olursun. Eğer bütçe sıkıntısı çekmiyorum dersen sınırları biraz zorlayabilirsin.

@Kiren G4560+RX 460 yetecektir.

Son düzenleme:
Sana tavsiyem 2000-2500 TL arası bir f/p sistem toplamak olacaktır. Sebebini soracak olursan eğer ileride yeni bir oyuna başlayacaksan bu sistem o oyuna yönelik hazırlıklarını yapmış olur. Ayrıca Knight gibi bir oyunda akıcılığında ötesine geçebilirsin. Ama bu senin bütçene kalmış bir durum. İstersen bütçeni zorlamayacak basit bir sistem toplayarak oyunlarını oynayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…