B Baranyuzer Decapat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #1 LoL ve Riot Client açılmıyor, aç basıyorum ne oyun açılıyor ne de görev yöneticisinde gözüküyor.
Cristo20 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.121 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #2 Hextech Onarım Aracı bu linkten programı indirip yeniden güncellemeye zorla seçeneğini seçip onarmayı başlatmayı deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
Hextech Onarım Aracı bu linkten programı indirip yeniden güncellemeye zorla seçeneğini seçip onarmayı başlatmayı deneyebilir misiniz?
KS KS B Baranyuzer Decapat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #3 Cristo20 dedi: Hextech Onarım Aracı bu linkten programı indirip yeniden güncellemeye zorla seçeneğini seçip onarmayı başlatmayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim ama bir değişiklik yok. Artı 0 Eksi
Cristo20 dedi: Hextech Onarım Aracı bu linkten programı indirip yeniden güncellemeye zorla seçeneğini seçip onarmayı başlatmayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim ama bir değişiklik yok.
Cristo20 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.121 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #4 Baranyuzer dedi: Denedim ama bir değişiklik yok. Genişletmek için tıkla... O zaman Riot'a ticket atmaktan başka çare yok sanırım. Artı 0 Eksi
Baranyuzer dedi: Denedim ama bir değişiklik yok. Genişletmek için tıkla... O zaman Riot'a ticket atmaktan başka çare yok sanırım.
I iiArrD Femtopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #5 Baranyuzer dedi: Denedim ama bir değişiklik yok. Genişletmek için tıkla... Çözebildinmi bense uğraşıyorum ama yapamadım yaptıysan lütfen cevap ver. Artı 0 Eksi
Baranyuzer dedi: Denedim ama bir değişiklik yok. Genişletmek için tıkla... Çözebildinmi bense uğraşıyorum ama yapamadım yaptıysan lütfen cevap ver.
Y ygtbuba Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #6 iiArrD dedi: Çözebildinmi bense uğraşıyorum ama yapamadım yaptıysan lütfen cevap ver. Genişletmek için tıkla... sen cozebildinmi banada lazım Artı 0 Eksi
iiArrD dedi: Çözebildinmi bense uğraşıyorum ama yapamadım yaptıysan lütfen cevap ver. Genişletmek için tıkla... sen cozebildinmi banada lazım