F Fearless09 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #1 Merhabalar, LoL veya TFT'de 1. maçtan sonra 2. maça girdiğimde FPS'im 75'e sabitleniyor ve drop yiyor reset atınca düzeliyor sonra yine 1 maçtan sonra yine aynı olay nasıl düzeltebilirim sistem özelliklerim; İşlemci: AMD Ryzen 3 1200 AF. Ekran kartı: ASRock RX580 8 GB. RAM: Neo Forza 2x8 3200MHz. PSU: Dark 600W. Anakart: ASRock A320M-HDV r4.0 SSD: Crucial MX500 1TB.
Merhabalar, LoL veya TFT'de 1. maçtan sonra 2. maça girdiğimde FPS'im 75'e sabitleniyor ve drop yiyor reset atınca düzeliyor sonra yine 1 maçtan sonra yine aynı olay nasıl düzeltebilirim sistem özelliklerim; İşlemci: AMD Ryzen 3 1200 AF. Ekran kartı: ASRock RX580 8 GB. RAM: Neo Forza 2x8 3200MHz. PSU: Dark 600W. Anakart: ASRock A320M-HDV r4.0 SSD: Crucial MX500 1TB.
Uzumaki Naruto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 2.053 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #2 Isınma kaynaklı olabilir en son bakımı ne zaman yaptın ve fanlar stabil çalışıyor mu? Oyun öncesi, 1. ve 2. maç için ısınma verilerini yazar mısın.
Isınma kaynaklı olabilir en son bakımı ne zaman yaptın ve fanlar stabil çalışıyor mu? Oyun öncesi, 1. ve 2. maç için ısınma verilerini yazar mısın.
F Fearless09 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #3 Uzumaki Naruto dedi: Isınma kaynaklı olabilir en son bakımı ne zaman yaptın ve fanlar stabil çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Isınma kaynaklı değil ve temizleyeli 1 hafta oldu.
Uzumaki Naruto dedi: Isınma kaynaklı olabilir en son bakımı ne zaman yaptın ve fanlar stabil çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Isınma kaynaklı değil ve temizleyeli 1 hafta oldu.
Uzumaki Naruto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 2.053 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #4 Fearless09 dedi: Isınma kaynaklı değil ve temizleyeli 1 hafta oldu. Genişletmek için tıkla... Fanlar stabil çalışmıyor olabilir ısınma verilerini kontrol et. Arka planda açık olan şeyler varsa kapatmayı dene.
Fearless09 dedi: Isınma kaynaklı değil ve temizleyeli 1 hafta oldu. Genişletmek için tıkla... Fanlar stabil çalışmıyor olabilir ısınma verilerini kontrol et. Arka planda açık olan şeyler varsa kapatmayı dene.
F Fearless09 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #5 Uzumaki Naruto dedi: Fanlar stabil çalışmıyor olabilir ısınma verilerini kontrol et. Arka planda açık olan şeyler varsa kapatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Fanlar stabil ısınma verileri normal arka planda hiçbir şey açık değil aynı şey yine oluyor çok denedim.
Uzumaki Naruto dedi: Fanlar stabil çalışmıyor olabilir ısınma verilerini kontrol et. Arka planda açık olan şeyler varsa kapatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Fanlar stabil ısınma verileri normal arka planda hiçbir şey açık değil aynı şey yine oluyor çok denedim.
K kekomançare Yoctopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #6 hocam düzeldimi senin sorun bende başladı şimdi sadece tft de oluyo mousela yürütüyorum çarı bi anda 0 lara düşüyor donuyor.
hocam düzeldimi senin sorun bende başladı şimdi sadece tft de oluyo mousela yürütüyorum çarı bi anda 0 lara düşüyor donuyor.
F Fearless09 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2021 #7 kekomançare dedi: Hocam düzeldi mi senin sorun bende başladı şimdi sadece TFT de oluyor fareyle yürütüyorum çarı bir anda 0'lara düşüyor donuyor. Genişletmek için tıkla... Soruna dayamayıp oyunu bıraktım.
kekomançare dedi: Hocam düzeldi mi senin sorun bende başladı şimdi sadece TFT de oluyor fareyle yürütüyorum çarı bir anda 0'lara düşüyor donuyor. Genişletmek için tıkla... Soruna dayamayıp oyunu bıraktım.